Căști impermeabile cu bandă pentru gât Samsung Galaxy Buds

418
Casti impermeabile cu bandă pentru gat Samsung Galaxy Buds
Sursa Foto: letsgodigital.org

Samsung a lansat în mod regulat noi căști în ultimii ani, care ajung simultan cu noile serii emblematice de smartphone-uri. Gândiți-vă la Galaxy Buds Live care a fost anunțat cu seria Galaxy Note 20 sau la Galaxy Buds Pro care a fost lansat simultan cu seria Galaxy S21. De asemenea, Galaxy Buds 2 a fost lansat împreună cu smartphone-urile pliabile Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 și smartwatch-ul Galaxy Watch 4. Samsung are în vedere acum dezvoltarea unor căști fără fir Galaxy Buds cu o bandă la gât, astfel încât să le puteți folosi și sub apă în timp ce înotați.

Pe lângă căștile fără fir Bluetooth Galaxy Buds, Samsung produce și căști U Flex. Acestea sunt căști fără fir au o bandă flexibilă pentru gât – utile în timpul exercițiilor. Dopurile pentru urechi s-au îmbunătățit indubitabil foarte mult în timp în ceea ce privește calitatea sunetului. Dar, până în prezent ele nu sunt potrivite pentru utilizare în piscină. Deoarece căștile sunt complet fără fir și au o baterie, căștile pot tolera doar o cantitate limitată de apă.

Brevet căști Galaxy Buds pentru folosire în piscină

Samsung a venit acum cu ceva și pentru iubitorii înotului: căști wireless care pot fi folosite în piscină. Gigantul high-tech sud-coreean dezvoltă căști fără fir care pot fi utilizate opțional cu o bandă pentru gât pentru utilizare în timpul înotului.

Samsung a depus o cerere de brevet pe 3 martie 2021 la Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (WIPO). Documentația intitulată „Dispozitiv portabil care poate fi purtat pe urechile utilizatorului și accesoriu pentru susținerea comunicării acestuia” a fost publicată la 10 septembrie 2021. Documentele descriu în detaliu căști pentru urechi care pot fi folosite și sub apă, de exemplu în timp ce înotați.

Telefonul prezentat în imaginile brevetate prezintă o mulțime de asemănări cu Samsung Galaxy S10+. Căștile din documentația care însoțește cererea de brevet sunt sunt identice cu Galaxy Buds+, anunțate cu seria Galaxy Note 10. Cu toate acestea, imaginile sunt doar ilustrative, desigur, această tehnologie ar putea fi utilizată și pentru alte tipuri de căști.

Buds sau muguri. Samsung a ales această denumire cu trimitere la ceva delicat și fin ca un boboc de floare. Primele căști Galaxy Buds au fost lansate în pe 9 martie 2019 ca succesor al Samsung Gear IconX.

Căștile wireless de la Samsung au mai multe microfoane încorporate, senzori și un difuzor cu 2 căi. Este inclus și un touchpad, similar cu Buds+, potrivit LetsGoDigital. Toate funcționalitățile și posibilitățile corespund. Singurul lucru este că Samsung a dezvoltat un accesoriu suplimentar pentru acesta, care face posibilă utilizarea căștilor fără fir sub apă. Este o bandă flexibilă pentru gât.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Nu se știe când vor fi lansate astfel de căști rezistente la apă

Utilizatorul poate face clic pe partea din spate a căștilor în banda de gât, după care căștile pot fi folosite și sub apă și comunicarea fără fir rămâne posibilă. Astfel, măsurători pot fi luate și în timpul utilizării, pe care utilizatorul le poate vizualiza în timp real în timp ce înoată. Gândiți-vă la informații despre sănătate, cum ar fi viteza sau calculul caloriilor.

Nu se știe dacă Samsung va lansa efectiv un astfel de accesoriu pentru gât pentru Galaxy Buds în viitor. Este clar că gigantul coreean caută soluții pentru a putea folosi și dopurile de urechi sub apă.

Galaxy Buds Pro, introdus la începutul acestui an, are cel mai mare rating IP până în prezent. Este un standard IPX7, ceea ce înseamnă că căștile sunt rezistente la apă curată pentru maximum 30 de minute, până la o adâncime de 1 metru. Cu toate acestea, utilizarea în piscină nu este recomandată de Samsung. În timp ce căștile nou dezvoltate pot fi utilizate în piscină. Sigur acestea vor avea un rating IP68.

Cu toate acestea, Samsung Galaxy Buds Pro sunt de departe cele mai rezistente căști ale companiei. Celelalte modele Buds, inclusiv Galaxy Buds 2 recent introdus, au doar un rating IPX2. Ceasurile inteligente Galaxy Watch, pe de altă parte, sunt rezistente la apa. Este posibil ca în viitor un astfel de set wireless Galaxy Buds să poată fi folosit și în piscină.

SURSĂLetsGoDigital