Căștile Galaxy Buds 3 Pro vor fi lansate în acest an

170
Samsung Galaxy Buds 3 Pro
Sursa foto: sammyfans.com

Setul wireless Galaxy Buds 2 Pro a fost ultimul produs de căști premium lansat de Samsung în 2022. Anul trecut, compania nu a introdus o continuare la Buds 2 Pro. Între timp, Galaxy Buds 3 Pro va veni într-adevăr anul acesta, deoarece tocmai am primit o nouă confirmare.

Potrivit cunoscutului RolandQuandt, Samsung are un nou set de căști wireless Galaxy Buds 3 Pro în lucru. Perechea de noi căști premium ar putea fi lansată la următorul eveniment Galaxy Unpacked din acest an, potrivit SammyFans. Căștile ar putea fi lansate alături de Galaxy Z Fold 6, Galaxy Flip 6 și noilor ceasuri inteligente din seria Galaxy Watch 7. Quandt nu a spus nimic în ceea ce privește specificațiile sau presupusele caracteristici, doar “sunt în lucru”.

Anterior, gigantul tehnologic sud-coreean a introdus Galaxy Buds FE împreună cu gama Galaxy Tab S9 FE și Galaxy S23 FE. Debutul seriei Galaxy S24 a avut loc și toți ochii sunt acum ațintiți spre Unpacked din a doua jumătate pentru a asista la sosirea noilor căști premium. Toată lumea este încântată de setul Samsung Galaxy Buds FE, sunt grozave și au un preț mai mic. Dar ele nu sunt menite să înlocuiască sau să fie urmașul setului Galaxy Buds 2 Pro. Putea spune că nu sună chiar la fel de bine, în plus, le lipsește încărcarea wireless pentru carcasa de transport.

Samsung nu a declarat până acum nimic oficial despre viitoarele sale căști wireless. Judecând după strategia de marketing recentă a Samsung, Galaxy Buds 3 Pro va fi echipat cu câteva funcții și instrumente interesante, posibil intervenind aici și expertiza AKG. La CES, Samsung a tachinat și carcasa Galaxy Buds OLED, dar comercializarea sa nu este sigură anul acesta.

AKG face parte din Harman International Industries, o subsidiară a Samsung Electronics din 2017. Compania AKG a fost fondată la Viena, Austria, în 1947 de doi vienezi: fizicianul Rudolf Görike și inginerul Ernst Pless.

Cu Galaxy Buds 3 Pro așteptăm aceleași căști de înaltă calitate cum sunt Galaxy Buds2 Pro, dar foarte mari upgrade-uri nu credem că vom primi. Dar, totuși sperăm la ceva. Cu Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra Samsung a revoluționat piața mobilă prin introducea Galaxy AI. Astfel nu este exclus ca viitoarele căști Samsung să beneficieze și ele de Artificial Intelligence. Acest lucru ar avea sens, dar va trebui să așteptăm lansarea noilor căști pentru a ști cu adevărat acest lucru.