Acasă Stiri Iată cât ar putea costa seria Galaxy Note 20 și Galaxy Z...

Iată cât ar putea costa seria Galaxy Note 20 și Galaxy Z Fold 2 5G!

Seria Samsung Galaxy S20 a fost ridicol de scumpă atunci când a fost lansată. Mai multe informații au dezvăluit că în ciuda caracteristicilor și specificațiilor clienții erau departe de a fi impresionați. În ciuda reacțiilor negative privind prețurile seriei S20, ultimele informații sugerează că Samsung intenționează să pună un preț și mai mare pe seria Galaxy Note 20 și pe Galaxy Z Fold 2 5G.

Popularul site web grecesc TechManiac citat de colegii noștri de la PhoneArena, a obținut informații de la o „sursă foarte fiabilă”, atât despre data lansării, cât și despre prețurile pentru Galaxy Note 20 și Galaxy Note 20 Ultra de nouă generație. Și veștile nu sunt deloc bune, mai ales în privința prețurilor.

Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra mult mai scumpe

Acum știm sigur că aceste smartphone-uri își vor face debutul internațional miercuri, 5 august, la următorul eveniment Samsung Unpacked. Comenzile prealabile vor începe la scurt timp după lansare telefoanele ajungând pe rafturi joi, 27 august. Sunt și informații că vor ajunge la vânzare în 21 august. Momentan Samsung nu a confirmat data lansării la vânzare.

Sursa în cauză consideră că modelul standard Samsung Galaxy Note 20 va ajunge la vânzare cu amănuntul la 1.249 euro în Grecia. Aceasta este semnificativ mai mare decât Galaxy Note 10, care avea un preț de 999 euro în această țară când a fost lansat anul trecut.

Deși nu este încă confirmat, prețurile în restul Europei ar trebui să fie mai scăzute datorită diferitelor cote de impozitare. Majoritatea clienților din Europa ar trebui să poată cumpăra pe Galaxy Note 20 cu 1.199 sau 1.209€.

Grecia este considerată leagănul civilizației occidentale. Aici s-a născut democrația, filozofia occidentală, literatura occidentală, istoriografia, științele politice, principiile științifice și matematice majore, dramaturgia și Jocurile Olimpice.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra, pe de altă parte, ar putea costa 1.499 euro în Grecia. Aceast preț este mai mare decât la Galaxy Note 10+, care a fost comercializat cu 1.149 euro și Galaxy S20 Ultra, care a fost lansat cu 1.399 euro în țară.

La fel ca Galaxy Note 20 și Note 20 Ultra ar trebui să fie mai ieftin pe celelalte piețe europene. Dacă aceste prețuri făcute publice de TechManiac sunt exacte, smartphone-ul este posibil să se comercializeze cu amănuntul între 1.449 și 1.459 € în majoritatea țărilor din Europa.

Telefonul pliabil Z Fold 2 este și mai scump

De asemenea, din aceeași sursă avem informații și despre mult așteptatul Galaxy Z Fold 2. Acesta din urmă va fi lansat alături de seria Note 20, dar este posibil să nu ajungă la vânzare până la sfârșitul lunii septembrie sau octombrie. În Grecia, dispozitivul ultra-premium Galaxy Z Fold 2 5G va părea la un preț cu amănuntul de 2.199 euro. Dacă este corect, asta înseamnă că Fold-ul 2 5G va fi mai scump decât Galaxy Fold 4G, dar mai ieftin decât Galaxy Fold 5G.

Pe alte piețe, cum ar fi SUA, Samsung Galaxy Note 20 ar putea fi disponibil pentru 1.199 dolari în Statele Unite, ca standard. Vorbind despre acesta, zvonurile spun că modelul de bază va oferi 128 GB spațiu de stocare și 12 GB RAM.

Galaxy Note 20 Ultra, pe de altă parte, va fi probabil la vânzare cu amănuntul cu 1.449 dolari în SUA. Ca de obicei, însă, cumpărătorii care aleg să pre-comande flagship-ul ar trebui să primească și un bonus consistent. Ce fel de bonus va acorda Samsung anul acesta rămâne de văzut. Credem că ar putea implica pe Galaxy Buds Live sau Galaxy Watch 3. Este posibil ca aceste două produse să fie dezvăluite în săptămânile următoare înainte de evenimentul online din 5 august.

Referitor la prețul lui Samsung Galaxy Z Fold 2 5G în SUA, acest lucru este mai greu de estimat. Conform mai multor informații ar putea costa aproximativ 2.000 USD. Anterior au fost diferite zvonuri care au sugerat că Samsung va scădea prețul, dar se pare că nu este așa.

Stiri

Samsung pentru a zecea oară cel mai popular brand din Rusia

Pentru a zecea oară, Samsung Electronics a devenit lider în clasamentul anual „Branduri favorite ale rușilor - 2020”. Acest top anual este...

Sunetele nedorite: istoria tehnologiei de anulare a zgomotului (ANC)

În 1978, guvernul SUA a abordat o companie din domeniul audio cu o propunere neobișnuită. Aceasta trebuia să dezvolte o tehnologie specială...

Samsung Electro-Mechanics face mai multe camere pentru seria Galaxy A

Samsung Electro-Mechanics va crește cantitatea de camere furnizate pentru modelele de smartphone-uri bugetare ale companiei. Aceste dispozitive Galaxy A vor ajunge în...

Noul laptop Chromebook Samsung Nightfury gata de a intra în producție

Nu am prea scris despre misteriosul Chromebook Samsung Nightfury pentru că, să fim sinceri, nu știm sigur ce va fi și când...

Samsung a realizat un profit net de 8,2 miliarde USD pe Q3 2020

Samsung a făcut ieri publice rezultate financiare obținute în trimestrul trei din 2020. Compania declarat că a înregistrat o creștere semnificativă a...

Seria Samsung Galaxy S21 ar putea veni fără încărcător și căști în cutie

Recent Apple a lansat noua gamă iPhone 12. Deși dispozitivele diferă unele de altele, ele au un numitor comun. Nu au încărcător...

Seria Samsung Galaxy S21 (S30) va fi lansată cu One UI 3.1

Galaxy S21 (Galaxy S30) ar încorpora direct interfața Samsung One UI 3.1. Contrar primelor informații care au apărut pe web, Samsung ar...