Câteva funcții foto de la Galaxy S23 trec pe telefoanele mai vechi

162
Cateva functii foto de la Galaxy S23 vor trece pe telefoanele mai vechi
Sursa foto: androidauthority.com

Image Clipper vă permite să copiați și să lipiți subiecte din fotografii pe telefoanele din seria Galaxy S23. Acum această funcție și alte funcții foto trec și pe alte modele Galaxy mai vechi, printr-o actualizare. Samsung aduce și alte câteva completări legate de cameră la aceleași telefoane.

Samsung a lansat funcția Image Clipper inspirată de Apple pe seria Galaxy S23 la începutul acestui an. Opțiunea vă permite să tăiați obiecte și oameni din fotografii, permițându-vă să le lipiți în altă parte. Din fericire, gigantul high-tech sud-coreean a confirmat că această caracteristică vine pe unele telefoane emblematice Galaxy mai vechi.

Funcții foto de pe seria Galaxy S23 trec pe telefoanele mai vechi

Un reprezentant Samsung, pe forumul Samsung Community în limba coreeană, a anunțat că funcția Image Clipper de pe seria Galaxy S23 va ateriza și pe seria Galaxy S20. Mai mult, aceasta va ajunge și pe seria Galaxy Note 20. De asemenea, Image Clipper va ajunge și pe Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Fold 4. În același timp și Galaxy Z Flip și modelele următoare Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Flip 4 vor primi și ele această funcție.

Anunțul a menționat, de asemenea, că actualizarea software-ului pentru a activa această funcție pe telefoanele mai vechi este în prezent „în desfășurare”. Deci, ar trebui să vedeți această funcție în aplicația Galerie în cel mai scurt timp posibil, potrivit AndroidAuthority.

AndroidAuthority este un site fondat în 2007. Este cel mai mare site dedicat sistemului de operare Android, una dintre cele mai respectabile voci din domeniul Android. Oferă știri centrate pe Android, recenzii, forumuri de discuții și multe altele.

Acestea nu sunt însă singurele funcții noi ale camerei care vin pe telefoanele Galaxy mai vechi. Seria Galaxy S22 și Galaxy Z Fold 4 primesc și modurile Expert Raw / Pro / Pro Video pe camera frontală. Între timp, seria Galaxy S22, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 primesc o opțiune de hiperlapse astro.

Bineînțeles suntem bucuroși să vedem că Samsung continuă să aducă funcții noi pentru telefoanele Galaxy mai vechi. Mai recent, actualizarea One UI 5.1 a venit pe telefoanele mai vechi, aducând completări precum integrarea Expert RAW în aplicația pentru cameră, un widget îmbunătățit de sugestii inteligente și o integrare îmbunătățită cu PC-ul.