Altă certificare primită de Galaxy Watch 6 Classic

208
Alta certificare primita de Galaxy Watch 6 Classic
Sursa foto: @OnLeaks

Următorul Samsung Galaxy Unpacked este la puțin peste o lună. Compania va lansa o serie de noi produse Galaxy la următorul eveniment de la sfârșitul lunii iulie. Înainte de aceasta, Samsung este ocupată cu obținerea certificărilor necesare pentru noile dispozitive. Galaxy Watch 6 Classic, care va fi lansat la Galaxy Unpacked, tocmai a primit certificarea NBTC (National Broadcasting and Telecommunications Commission) în Thailanda.

Organismul de reglementare thailandez a enumerat dispozitivul cu numărul de model SM-R955F, potrivit AndroidHeadlines. Aceasta este versiunea globală a modelului Galaxy Watch 6 Classic de 42 mm ce are conectivitate celulară. Documentele NBTC confirmă numele produsului împreună cu conectivitatea LTE. Același ceas va veni și într-o versiune Bluetooth, purtând numărul de model SM-R950F. Între timp, modelul de 46 mm poartă numerele de model SM-R960F (Bluetooth) și SM-965F (LTE). Recent cele două ceasuri din seria Galaxy Watch 6 au fost certificate și de FCC.

Această listă de certificare nu dezvăluie nimic altceva despre Galaxy Watch 6 Classic. Dar au existat multe scurgeri și zvonuri despre dispozitiv în trecut, așa că știm deja destul de multe despre el. Noul ceas va aduce înapoi rama rotativă fizică, după ce anul trecut compania a decis să o omită din seria Galaxy Watch 5. Totuși, va exista și un Galaxy Watch 6 standard fără inelul rotativ. Ceasul va veni în dimensiuni de 40 mm (SM-R930 și SM-R935) și 42 mm (SM-R940 și SM-R945).

Galaxy Watch 6 Classic va fi cel mai scump model din serie

La fel ca Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro, Samsung va livra noile ceasuri cu o viteză maximă de încărcare wireless de 10W. Cu toate acestea, compania crește ușor capacitatea bateriei viitoarelor ceasuri. Zvonurile spun că modelele de 40 mm și 42 mm vor avea o baterie de 300 mAh (de la 284 mAh). În același timp, modelele de 44 mm și 46 mm vor avea o baterie de 425 mAh (de la 410 mAh). Sunt zvonuri că Galaxy Watch 6 Cassic va avea variante de 43 și 47 mm. Seria Galaxy Watch 6 primește și un procesor mai nou, un Samsung Exynos W930. Acesta ar putea ajuta la creșterea duratei de viață a bateriei noilor dispozitive portabile.

Samsung Exynos W930 este un procesor dual-core, liteara „W” (Watch) arată că este destinat ceasurilor inteligente. Este un procesor fabricat de Samsung cu procesul de 5 nm. Exynos W930 oferă suport pentru Bluetooth 5.3 și Wi-Fi.

În ceea ce privește aspectul, ceasurile viitoarei serii Galaxy Watch nu s-au schimbat prea mult. Dar se pare că Samsung a reușit să micșoreze puțin rama, dând ceasurilor un aspect mai premium. O dimensiune neschimbată cu rame mai subțiri înseamnă că seria Galaxy Watch 6 are ecrane puțin mai mari și mai clare. Sunt informații că Watch 6 Classic (46 mm LTE) va costa aproximativ 500 de euro.

Noile ceasuri ar trebui să aducă, de asemenea, îmbunătățiri software datorită One UI Watch 5 bazat pe Wear OS 4. Sistemul de operare Wear OS 4 în sine se bazează pe Android 13, un salt față de Android 11 pentru Wear OS 3. Samsung sigur va oferi funcții de sănătate mai avansate cu viitoarele ceasuri Galaxy.