La CES 2023 Las Vegas compania Samsung va sublinia inovația durabilă

1483
Samsung CES 2023 Las Vegas
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics își va prezenta viziunea pentru „inovarea durabilă” la CES 2023 Las Vegas luna viitoare. În calitate de companie importantă de tehnologie, „Samsung Electronics are responsabilitatea de a stabili un lanț valoric conștient de mediu prin tehnologiile și produsele noastre inovatoare”. A declarat Han Jong-hee, CEO și șeful diviziei Device eXperience, într-o postare recentă pe site-ul companiei.

Cel mai mare producător de telefoane mobile din lume va arăta „o experiență SmartThings nouă și extinsă” în timpul CES 2023 Las Vegas. Show-ul anual de tehnologie va avea loc în perioada 5 – 8 ianuarie 2023 la Las Vegas, potrivit The Korea Herald. Han a mai spus că Samsung va prezenta „modalități mai ușoare și mai sigure de a conecta dispozitive și aparate”. Acestea sunt mai eficiente energetic și mai ecologice. SmartThings este software-ul Samsung pentru conectarea și controlul electrocasnicelor, cu peste 230 de milioane de utilizatori în întreaga lume.

Noi experiențe SmartThings la CES 2023 Las Vegas

În timp ce detaliile despre viitoarea expoziție a Samsung la CES 2023 rămân necunoscute, gigantul tehnologic este de așteptat să își reînnoiască eforturile pentru a oferi utilizatorilor experiențe mai perfecte prin conectarea electrocasnicelor. Recent, Samsung, unul dintre cei mai mari producători de electronice și semiconductori din lume, și-a dublat campania de conectivitate și durabilitate.

La IFA Berlin 2022 Samsung a dezvăluit o versiune îmbunătățită a SmartThings. Noua versiune permite utilizatorilor să conecteze și să controleze dispozitivele de acasă de la 13 mărci diferite, inclusiv Samsung. Samsung este membru fondator al Home Connectivity Alliance, alături de LG Electronics, General Electric și Electrolux. Home Connectivity Alliance a fost înființată în 2021 pentru a oferi consumatorilor mai multe opțiuni într-un ecosistem de casă conectat sigur, securizat și interoperabil.

General Electric este un conglomerat multinațional american fondat în 1892. Din 2021 compania s-a împărțit în trei divizii concentrate pe Aviație, Sănătate și Energie. Primul frigider electric din lume a fost inventat de General Electric în 1927.

O astfel de interconectivitate îi ajută pe utilizatori să ducă o viață mai durabilă din punct de vedere ecologic. De exemplu, SmartThings Energy monitorizează consumul de energie al dispozitivelor conectate și trece automat la un mod de economisire a energiei, dacă este necesar.

Crearea mai multor aparate și dispozitive ecologice este unul dintre obiectivele sale pe termen lung, a spus compania, adăugând că toate aparatele sale de casă vor fi activate prin Wi-Fi până la sfârșitul anului viitor. În cele din urmă, acestea vor fi echipate cu dispozitive integrate și caracteristici de economisire a energiei.

Separat, Samsung și-a dezvăluit obiectivul de a reduce complet amprenta de carbon până în 2050 la începutul acestui an. Acest lucru este o parte a eforturilor Samsung de a aborda criza climatică și de a crește utilizarea energiei regenerabile.