„Challenge La Liga by Samsung” concurs cu premii de 100.000 de euro

952

Samsung Spania și La Liga sau Primera Division, au deschis perioada de înregistrare pentru un concurs destinat îmbunătățirii experienței fanilor. Este primul concurs pentru dezvoltatori, pentru a sprijini dezvoltarea de soluții menite să transforme experiența fanilor în La Liga. Participanții pot câștiga un premiu de până la 100.000 €, dacă dezvoltă un proiect prin care îmbunătățesc experiența fanilor prin tehnologia Samsung.

Obiectivul „Challenge La Liga de Samsung”, care vizează comunitatea de dezvoltatori, este de a recompensa cea mai inovatoare soluție pentru a îmbunătăți experiența microbiștilor din La Liga, prin tehnologia și ecosistemul Samsung, încurajând talentele locale.

De la 10 octombrie până la 31 decembrie inclusiv, candidații vor putea consulta regulile de participare. Este vorba de orice persoană fizică sau juridică, cu vârsta legală, care dezvoltă aplicații și îndeplinește condițiile de participare. Aceștia își vor înregistra candidatura pe site-ul samsungdevspain.com.

Un proiect de pionierat pentru fani de la Samsung și La Liga

Suntem foarte încântați să colaborăm cu La Liga în finanțarea unui proiect de pionierat. Acesta permite utilizatorilor să se bucure pe deplin de meciurile de fotbal grație tehnologiei noastre„. A declarat Celestino García, vicepreședinte al companiei Samsung Spania.

Unul dintre scopurile La Liga este să ajungă cât mai aproape de fanii prin tehnologie și inovație”. A adăugat și Javier Tebas, președintele La Liga. „Oferim dezvoltatorilor oportunitatea de a elabora soluții care să îmbunătățească experiența fanilor noștri din întreaga lume„.

Primera Division, cunoscută și ca La Liga, este denumită oficial La Liga Santander din motive de sponsorizare. Este cea mai importantă competiție profesionistă de fotbal din Spania. Este considerată una dintre cele mai valoroase ligi de fotbal din lume. Real Madrid are 33 de titluri de campioană câștigate, FC Barcelona 25.

Luni, 29 octombrie, după înregistrarea prealabilă, va avea loc prima întâlnire a concurenților la birourile La Liga. Aici toate detaliile concursului vor fi prezentate și rezolvate unele posibilele îndoieli pe care le au participanții.

După termenul limită de înregistrare, un juriu format din reprezentanți ai Primera Division, Samsung și profesioniști din domeniu va alege proiectul câștigător pe baza caracteristicilor sale tehnologice și inovatoare. Samsung și Primera Division vor pune la dispoziția participanților toate informațiile legate de produsele și instrumentele pe care le vor putea utiliza pentru a-și prezenta soluțiile.

Câștigătorul va fi anunțat în luna mai a anului viitor. El va beneficia de un premiu de până la 100.000 € pentru a-și dezvolta proiectele. Va avea parte și de o campanie de promovare pe platformele și mass-media Samsung Spania și La Liga.

Inovație și tehnologie în La Liga

Samsung Spania și Primera Division au semnat un acord pentru următorii trei ani. Samsung va pune la dispoziția ligii spaniole cea mai inovatoare tehnologie. În plus, ca parte a acestui acord, La Liga va purta în anii următori imaginea mărcii Samsung pe diferitele produse comercializate.

Recent, ambele companii au lansat noua aplicație La Liga pentru Samsung Smart TV. Astfel au făcut din platforma inteligentă Samsung TV singura din Spania cu acces direct la o aplicație oficială nativă La Liga.