Samsung Wireless Charger Duo, un excelent încărcător fără fir

1390

Samsung Electronics a prezentat încărcătorul Wireless Charger Duo compatibil cu Galaxy Note 9 și smartwatch-ul Galaxy Watch, anul trecut la evenimentul Samsung Unpacked din New York. Cu acest accesoriu Samsung puteți încărca simultan un telefon smartphone și un smartwatch.

Tocmai a fost confirmat de Apple că încărcătorul fără fir AirPower, planificat din 2017 nu va mai fi lansat. Apple a anulat producția deoarece nu a reușit să-l facă să funcționeze adecvat, conform MsPowerUser. AirPower a fost conceput pentru a încărca simultan un smartwatch Apple Watch, un Apple iPhone și un AirPod, produse cu diferite standarde de încărcare.

Încărcătorul Samsung are o specificație globală, asta înseamnă că puteți încărca și un alt telefon în afară de Samsung. Ca și predecesorii săi, încărcătorul Wireless Duo va încărca orice care este dotat cu standardul de încărcare Qi. Acest lucru este valabil atât pentru telefon, cât și pentru ceas. Puteți încărca telefonul atât vertical cât și orizontal.

Samsung Charger Duo un încărcător foarte versatil

Încărcătorul Samsung Wireless Charger Duo este una dintre cele mai bune alternative disponibile pe piață. Charger Duo este compatibil Qi, ceea ce înseamnă că toate produsele certificate Qi se pot bucura de încărcare cu acest nou accesoriu. Smartphone-uri, cum ar fi Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S8, Galaxy Note 8 se pot încărca cu acest Charger Duo. Și telefoanele Apple iPhone 8, iPhone X și Apple iPhone XS se pot încărca fără probleme cu Wireless Charger Duo, spune Samsung.

Deci, puteți încărca orice smartphone compatibil cu încărcătorul. În plus față de ceasul Galaxy Watch, dispozitivul wireless este compatibil cu smartwatch-urile Samsung Gear S3 și Gear Sport. De asemenea, LG V35, LG G7, orice telefon Moto Z, Sony Xperia XZ2 și XZ2 Premium sau Nokia 8 Sirocco, printre altele, se pot încărca cu Samsung Charger Duo.

Qi provine din cuvântul chinez qi și înseamnă „energy flow” – fluxul de energie. Este un standard de interfață care definește transferul de energie fără fir utilizând încărcarea inductivă pe distanțe de până la 4 cm. Este dezvoltat de Wireless Power Consortium. Sistemul folosește un dispozitiv de încărcare și un dispozitiv compatibil, care este plasat pe partea superioară a plăcuței.

Cu Samsung Charger Duo se pot încărca simultan două telefoane. Încărcătorul are un ventilator încorporat pentru a menține telefonul rece în timp ce este încărcat rapid. Wireless Charger Duo este certificat Qi și testat pentru o încărcare fără fir rapidă și sigură. Încărcătorul include și încărcător de perete cu încărcare rapidă și cablu USB-C.

Tehnologia avansată de încărcare fără fir Qi vă permite să încărcați dispozitivul fără a conecta un cablu. Pur și simplu plasați partea din spate a telefonului smartphone pe suportul de încărcare și așteptați să apară notificarea de încărcare.