Ce codecuri audio acceptă Galaxy Buds 2 Pro, au căștile încărcare wireless?

254
Ce codecuri audio accepta Galaxy Buds 2 Pro
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Dacă doriți să cumpărați o pereche de căști Samsung Galaxy Buds 2 Pro, veți avea, fără îndoială, câteva întrebări. Una dintre cele mai importante va fi probabil să afli ce codecuri audio acceptă căștile. Un codec poate face sau distruge experiența ta audio. Dacă aveți un dispozitiv Samsung Galaxy (Galaxy Fold 4 sau Galaxy Z Flip 4, de exemplu), veți putea beneficia de codecul „Scalabil” de înaltă calitate al companiei. Alternativ, pentru alte dispozitive, veți putea folosi AAC sau SBC.

Pentru partea tehnică a lucrurilor, codecul Scalable de la Samsung acceptă audio HiFi de până la 24 de biți. Are un bitrate maxim de 512 Kbps și un nivel scăzut de 88 Kbps. În schimb, AAC emite până la 264 Kbps, iar SBC emite până la 328 Kbps, deși cu un algoritm de compresie mai slab rezultând o calitate audio mai proastă. Drept urmare, veți avea cea mai bună experiență audio dacă aveți un smartphone Samsung, conform XDA-Developers. Dar, puteți utiliza Galaxy Buds 2 Pro cu aproape orice dispozitiv, dacă doriți, datorită acoperirii universale atât a AAC, cât și a SBC. Rețineți, totuși, că nu există alte codecuri precum LDAC sau aptX. Dacă doriți un sunet cu latență scăzută sau o transmisie cu o rată de biți foarte mare, atunci va trebui să căutați un alt set de căști de pe piață.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Carcasa setului Galaxy Buds 2 Pro are încărcare wireless

Căștile wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro au fost lansate alături de Samsung Galaxy Z Flip 4, Galaxy Z Fold 4, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro. Au fost schimbate și îmbunătățite mai multe lucruri la noile căști, dar un lucru a rămas același. Căștile Samsung anterioare au avut o carcasă de încărcare fără fir. În acest fel ați avut posibilitatea de a le încărca folosind un smartphone Samsung și această caracteristică importantă a ajuns în noul set Buds 2 Pro.

Mai nou încărcarea fără fir este o comoditate fără care mulți nu pot trăi și care ne va inunda viețile în curând. Vestea bună este că, la fel ca anterioarele căști Galaxy Buds, noile vin cu o carcasă de încărcare wireless. Sigur că pentru acest lucru aveți nevoie de un încărcător wireless de la Samsung, care trebuie plătit separat. Încărcarea wireless se poate face și prin PowerShare de pe spatele unui smartphone compatibil, cum ar fi Samsung Galaxy Z Fold 4.

Wireless PowerShare este o caracteristică prin care puteți să vă transformați un smartphone Samsung compatibil într-un încărcător wireless. Bateria trebuie încărcată peste 30% și telefonul este recomandat să nu aibă o husă de protecție.

Noile căști au o durată de viață a bateriei de până la 5 ore cu o singură încărcare cu ANC activat. Carcasa bateriei poate prelungi acest lucru cu încă 18 ore. Deci, puteți zbura literalmente în cealaltă parte a lumii cu o singură încărcare completă. Și, firește, culoarea carcasei va corespunde cu nuanța căștilor Galaxy Buds 2 Pro.

Căștile Samsung sunt mai mici decât generațiile anterioare și concepute pentru a preveni rotația în urechi. Acest lucru combinat cu ratingul IPX7 pentru rezistența la apă fac din Buds 2 Pro un set excelent de căști wireless pentru alergătorii pasionați.