Are Galaxy Z Fold 4 încărcare wireless și PowerShare?

772
Are Galaxy Z Fold 4 incarcare wireless si PowerShare
Sursa foto: xda-developers.com

Samsung și-a prezentat recent cele mai recente telefoane emblematice, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Ambele modele vin cu mai multe upgrade-uri față de predecesorii lor. Samsung Galaxy Z Fold 4, în special, vine cu un ecran exterior mai larg, o balama mai compactă, împreună cu îmbunătățiri evidente ale performanței. Dar are noul pliabil încărcare PowerShare?

Un lucru care nu s-a schimbat, însă, este bateria, care este încă o unitate de 4.400 mAh. Și dacă vă întrebați despre suportul pentru încărcare fără fir, nimic nu s-a schimbat în acest sens, potrivit XDA-Developers. Asta înseamnă că este acceptată încărcarea wireless la același nivel cum a fost pe Samsung Galaxy Z Fold 3.

Vă reamintim că telefonul are procesorul Snapdragon 8+ Gen 1, 12GB de RAM și până la 1TB de stocare internă. Există, de asemenea, un ecran exterior de 6,2 inch (15,75 cm) cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz și un afișaj principal de 7,6 inch (19,30 centimetri), de asemenea, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Samsung Galaxy Z Fold 4 cu încărcare PowerShare de 4,5W

Samsung Galaxy Z Fold 4 acceptă încărcare rapidă fără fir la 10W, cu condiția să aveți un încărcător compatibil. În cutia de vânzare nu este inclus încărcător, știm deja acest lucru. Deci, indiferent dacă este vorba despre un încărcător fără fir sau cu fir, nu primiți așa ceva. În schimb este acolo un cablu de încărcare USB Tip-C pe care îl puteți folosi pentru încărcarea cu fir dacă aveți deja un adaptor de alimentare. Vedeți pe I❤️Samsung cum să utilizați încărcarea fără fir la telefoanele Samsung Galaxy!

În plus, Samsung Galaxy Z Fold 4 acceptă și încărcarea wireless inversă – Samsung Wireless PowerShare – la 4,5 W. Aceasta înseamnă că puteți plasa un alt telefon sau un accesoriu precum Samsung Galaxy Buds 2 Pro sau Galaxy Watch 5 (poate fi orice altă marcă care acceptă încărcarea wireless Qi) pe spatele telefonului pentru a le încărca. Este o modalitate rapidă de a vă încărca accesoriile dacă ați uitat să le încărcați acasă.

Qi este un standard care definește transferul de energie fără fir utilizând încărcarea inductivă pe distanțe de până la 4 cm. Este dezvoltat de Wireless Power Consortium. Qi provine din cuvântul chinez qi și înseamnă „energy flow” – flux de energie.

În ceea ce privește încărcarea cu fir, Samsung Galaxy Z Fold 4 acceptă încărcare rapidă la 25W. Acesta este cel mai rapid mod de a încărca noul telefon pliabil, deși nu la fel de convenabil. Pentru a fi sinceri, ne așteptam la o încărcare cu fir și mai rapidă, având în vedere că multe telefoane emblematice de la alte companii rivale acceptă încărcare cu fir mult mai rapidă.