A apărut configurația camerelor foto spate pe Galaxy S11

745
Sursa Foto: @OnLeaks

Samsung Galaxy S11 nu va prezenta aranjamentul camerelor foto pe care l-am văzut până acum în fotografiile apărute. Informația vine de la cunoscutul Steve Hemmerstoffer care scrie pe Twitter sub pseudonimul @OnLeaks. Acesta, potrivit PhoneArena, a postat o fotografie cu ceea ce spune el, este aspectul final al departamentului foto spate de la Galaxy S11.

@OnLeaks a scris pe Twitter zilele trecute că imaginile cu seria Galaxy S11 care au circulat în ultimul timp au fost cele ale unui prototip S11 în stadiu incipient. El a postat o fotografie nouă a lui Samsung Galaxy S11+ unde camerele foto sunt altfel ordonate. Conform @OnLeaks se pare că aceasta este versiunea finală pregătită pentru producție.

Patru camere la spate și un bliț LED pe Samsung Galaxy S11

Până acum, toate scurgerile de informații au indicat pe Galaxy S11 și S11+ cu cinci camere foto la spate. Cu toate acestea, cea mai nouă fotografie împărtășită de OnLeaks conține doar patru camere foto și un bliț LED aflat în același cadru dreptunghiular. Nu existat detalii despre ce poate face fiecare obiectiv în parte. Sunt totuși informații din mai multe surse că va exista o cameră cu teleobiectiv, una cu unghi larg, una cu timp de zbor (ToF), pe lângă camera principală de 108 MP.

Pe Galaxy S11 cele patru camere, sunt trei în partea stângă, una în partea dreaptă, iar dedesubt, un bliț LED. Senzorul principal de 108 MP este situat la mijloc în partea din stânga. Camera telefoto cu zoom 5x tip periscop este tot în stânga dar jos. În partea de sus din stânga este camera Ultra-wide, posibil de 48 MP. În partea din dreapta este camera de adâncime Time-of-Flight (ToF) și blițul LED.

ToF Time-of-Flight sau cameră cu timp de zbor. Este o cameră care măsoară distanța dintre cameră și subiect pentru fiecare punct al imaginii, prin măsurarea timpului dus-întors al unui semnal luminos furnizat de un laser sau un LED. Sistemul a fost dezvoltat inițial pentru aplicații militare.

Seria Galaxy S11 va face fotografii uimitoare și foarte detailate nu numai datorită noilor camere, ci și camerei tip periscop. Iar software-ul pus de Samsung să răspundă de acest excelent departament foto va face și el minuni. Mai primim și unele caracteristici ireale, precum înregistrarea video 8K, grație noului procesor Snapdragon 865.

Probabil acesta va fi în final departamentul foto de pe seria S11, serie a cărui debut este foarte aproape. Seria Samsung Galaxy S11 va fi lansată la începutul lunii februarie și atunci ne vom edifica și ne vom minuna de capacitățile noilor telefoane.