CoverScreen OS face ecranul exterior la Galaxy Z Flip 3 mai util

283
CoverScreen face ecranul exterior al lui Galaxy Z Flip 3 mai util
Sursa Foto: via SamMobile.com

Galaxy Z Flip 3 are o constituție mai solidă, performanță mai rapidă, un ecran principal mai bun și un afișaj exterior mai mare în comparație cu originalul Galaxy Z Flip. Cu toate acestea, ecranul de pe capac nu este încă atât de mare pe cât ne-am dori. Dar un dezvoltator s-a angajat să facă acel ecran mult mai utilizabil cu CoverScreen OS.

Un nou mod de la dezvoltatorul de aplicații Android Jagan2 face ca afișajul exterior aflat pe Galaxy Z Flip 3 să fie mai utilizabil. Numit CoverScreen OS, modul vă permite să accesați sertarul de aplicații; să utilizați aplicații; să utilizați comutatoarele rapide de setare; să efectuați acțiuni de notificare; să efectuați plăți mobile Samsung Pay direct de pe ecranul capacului telefonului pliabil. Sunt lucruri bine primite de utilizatori.

Samsung Galaxy Z Flip 3 cu modul CoverScreen OS

Aplicația CoverScreen OS vă permite, de asemenea, să transformați orientarea ecranului de acoperire în modul portret. În acest fel puteți utiliza unele aplicații fără a încurca elementele UI, potrivit SamMobile. Puteți adăuga widget-uri terță parte și stoc, puteți utiliza tastatura vocală pentru a răspunde la mesaje și chiar viziona videoclipuri YouTube. Cu toate acestea, ecranul este încă prea mic pentru a face confortabil oricare dintre aceste lucruri.

În general, nu recomandăm să utilizați moduri de la terți pe smartphone-uri sau tablete Galaxy, așa că fiți precaut dacă doriți să le încercați. Sistemul de operare CoverScreen OS este disponibil în Play Store. Rețineți că sistemul de operare CoverScreen este în prezent în stadiu incipient de dezvoltare. Prin urmare, este posibil să întâmpinați unele erori.

OS – operating system sau sistem de operare. Este un software care gestionează hardware-ul, memoria și aplicațiile dintr-un telefon/computer. Android OS (cotă de piață 70,01% în decembrie 2021) și iOS (29,24%) conduc piața.

Galaxy Z Flip 3 este cel mai bine vândut smartphone pliabil până în prezent și este dorit de toată lumea. Totuși sperăm că Samsung îl va îmbunătăți și mai mult cu Galaxy Z Flip 4 cu un ecran exterior mai mare și mai pătrat. Compania ar trebui, de asemenea, să se inspire din modulul de operare CoverScreen OS și să permită utilizatorilor să facă mai multe lucruri pe ecranul exterior.