Știm în ce culori de marketing vor apărea telefoanele din seria Galaxy S23

391
Seria Samsung Galaxy S23
Sursa foto: via @OnLeaks

Am aflat zilele trecute că lansarea oficială a seriei este programată pentru 1 februarie 2023. Având în vedere acest lucru este posibil ca Samsung să fi finalizat totul pentru seria Galaxy S23 până acum. Design, specificații, culori și orice altceva. Poate că a început deja și producția în masă a telefoanelor. În timp ce scurgerile de informații au dezvăluit designul și specificațiile cheie ale viitoarelor telefoane Galaxy, nu s-au auzit multe despre culorile lor.

Acum AndroidHeadlines, a publicat informații despre culorile distinctive ale trioului Galaxy S23. Samsung va oferi telefoanele Galaxy S23 în mai multe culori. Potrivit sursei, auriu deschis/roz-auriu va fi culoarea semnătură a modelului Samsung Galaxy S23. Galaxy S23+ va primi și o nuanță roz pentru culoare semnătură. Galaxy S23 Ultra, între timp, va fi promovat în verde. Desigur, toate cele trei modele vor veni într-o serie de alte opțiuni de culoare. Culoarea semnăturii înseamnă varianta de culoare pe care Samsung o va evidenția în materialele sale de marketing. Trebuie să aleagă o opțiune de culoare pentru fiecare model și acestea sunt cele alese de companie.

Culorile de marketing în care va apărea seria Galaxy S23

Samsung va oferi și o gamă colorată de huse de protecție pentru toate cele trei modele. Puteți cumpăra deja huse de la terți pentru noile flagship-uri Galaxy. Cum producătorii fabrică husele pentru a se potrivi cu noile telefoane, putem obține și de aici informații despre viitoarele culori din seria Galaxy S23.

Lavanda este un gen de plante din familia Lamiaceae care include în jur 50 de specii. Lavanda a fost folosită de-a lungul secolelor în medicina tradițională și cosmetică. Doar trei, inclusive levănțica, sunt importante din punct de vedere economic.

Samsung va oferi S Pen-ul pentru S23 Ultra în culorile Phantom Black, Green, Rose (Roz deschis), Bej/Crem și Lavanda. Deoarece acest accesoriu primește de obicei aceleași culori ca telefonul Ultra în sine, este posibil să avem deja opțiunile de culoare pentru modelul Ultra. Culoare verde a apărut și în acele scurgeri.

  • Samsung Galaxy S23: Light gold/pink gold (auriu deschis/roz-auriu)
  • Samsung Galaxy S23+: Pink (roz)
  • Samsung Galaxy 23 Ultra: Green (verde)
  • S Pen pentru Galaxy S23 Ultra: Black, Green, Rose (Light Pink), Beige/Cream și Lavender

După cum am scris mai sus, Samsung a blocat data de 1 februarie pentru următorul său eveniment Galaxy Unpacked. Evenimentul este la aproximativ cinci săptămâni, dar timp suficient pentru noi scurgeri și zvonuri. Informațiile de până acum sugerează că seria Galaxy S23 va fi un upgrade față de seria Galaxy S22.

Cea mai mare schimbare este că procesorul Snapdragon 8 Gen 2 va fi pe toate modelele la nivel global. Alte zvonuri includ baterii mai mari, ecrane mai luminoase și mai eficiente energetic, protecție Gorilla Glass mai puternică, scaner de amprentă ultrasonic mai rapid și mai mare in-display și cele mai recente tehnologii RAM (LPDDR5X) și stocare (UFS 4.0). Sunt indicii că Samsung a echipat trio-ul Galaxy S23 cu un sistem de conectivitate prin satelit.