Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra un telefon Samsung Galaxy

278
Ce trebuie sa stiti inainte de a cumpara un telefon Samsung Galaxy
Sursa foto: screenrant.com

Cei care trec la un telefon Android pentru prima dată, au multe lucruri de învățat despre dispozitivele Samsung, dacă trec la un telefon Samsung Galaxy. Dar cu siguranță nu-și vor reproșa acest lucru, telefoanele sau tabletele Samsung vor fi la înălțimea așteptărilor.

Samsung este un pilon al tehnologiei de mult timp și a fost compania care a ridicat piața Android acolo unde este acum. Într-adevăr, fiind unul dintre cele mai competitive dispozitive mobile de acolo, produsele Samsung Galaxy nu numai că sunt incredibil de populare, dar sunt din ce în ce mai mulți oameni care se îndreaptă către acest brand.

Sunt multe lucruri pe care trebuie să le știe o persoană care vrea să cumpere un telefon Samsung Galaxy. Pentru cei care fac mutarea de pe alte platforme Android, sau poate chiar de la Apple, s-ar putea simți ca un salt, dar aceste detalii de mai jos ar trebui, probabil, să-l liniștească în privința a ceea ce au de oferit dispozitivele Samsung. Un lucru este sigur: nu vor regreta.

Samsung are un portofoliu imens de telefoane și tablete Samsung Galaxy

Portofoliu imens de dispozitive Samsung Galaxy. Când vine vorba de opțiuni, consumatorii nu au de-a face cu o listă mică de telefoane. De fapt, gama de produse Samsung Galaxy disponibile este imensă, uluitoare și nu poate fi atinsă de celelalte mărci majore. Pentru cei care fac saltul la un dispozitiv Galaxy este bine să știe acest lucru.

Modelele mai vechi care sunt vândute la prețuri mai ieftine încă rezistă, deoarece actualizările continuă ani de zile. Care vor să cumpere un model ușor învechit nu trebuie să-și facă probleme, actualizările Samsung bat orice altă marcă de pe piață, potrivit Screenrant. Pentru cei care au la dispoziție mai mulți bani, unele modele, cum ar fi Samsung Galaxy Z Fold 4 sau cele din seria Galaxy S22 sunt în fruntea industriei. Deci nimeni nu trebuie să-și facă griji că nu găsește un telefon potrivit buzunarului său. Există o opțiune pentru toată lumea aici.

ScreenRant este un site de divertisment care oferă știri în domeniile TV, filmelor, jocurilor video, etc. A fost fondat în 2003 și are peste 8,36 milioane de abonați. Este deținut de Valnet Inc., o companie media online din Montreal, Canada.

Ecran larg și telefoane tip Fold sau Flip. Samsung se uită mereu la care ar putea fi următoarea descoperire în dispozitivele mobile. În timp ce alte platforme joacă cu actualizări tehnologice care pot părea mult în viitor, multe dintre produsele Galaxy fac mișcări foarte reale în direcții noi.

Ecranul mai larg este o caracteristică care poate fi găsită pe aproape toate dispozitivele noi, de exemplu, ecranul tactil ajungând acum la marginea telefonului. De asemenea, Samsung experimentează din nou telefoanele flip, creând ecrane tactile care se pot plia în jumătate. Este vorba despre modelele Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4, ca să amintim doar ultimele modele.

Transferarea datelor, SmartThings, wearables și DeX

Transferul datelor. Dispozitivele Samsung Galaxy sunt utile și pe termen lung. Atunci când cumpără un telefon, consumatorii se vor gândi mereu la viitor și la cât de ușor ar putea fi să rămână cu o anumită marcă. Cu dispozitivele Samsung puteți transfera foarte ușor datele de pe un dispozitiv vechi pe unul nou.

Metoda de transfer de date între dispozitivele Samsung este foarte simplă. În acest fel este întotdeauna mai ușor să rămâneți cu un Samsung Galaxy de fiecare dată. Asta nu înseamnă că transferul conectărilor și datelor nu este, de asemenea, un proces ușor pe alte dispozitive Android, dar procesul a fost complet simplificat de Samsung pentru dispozitivele sale.

SmartThings, wearables și DeX. Samsung înțelege că utilizatorii doresc să își poată împerechea diferitele dispozitive, iar telefoanele Galaxy au acum tot felul de software care asigură că există acea interactivitate în viața cuiva. SmartThings, de exemplu, permite utilizatorului să controleze totul, de la televizoare la alte obiecte de uz casnic, folosind un smartphone.

Gama Samsung Galaxy se împerechează perfect și cu diverse dispozitive portabile prin intermediul software-ului său portabil, în special cu unele dintre ceasurile inteligente pe care Samsung le-a dezvoltat. În plus, există noua schemă DeX, care permite utilizatorului să ruleze un monitor de computer! Nou-veniții trebuie să știe că își pot integra pe deplin telefonul în viața lor.

Caracteristici Android tradiționale cu 5G și Samsung Health

Caracteristici Android tradiționale cu 5G. La fel ca în cazul majorității altor dispozitive mobile (în afara celor Apple), telefoanele Samsung Galaxy funcționează cu funcții Android. Magazinele de aplicații Samsung Galaxy Store și Google Play Store sunt preinstalate și foarte ușor accesibile și intuitive. Asta înseamnă că este ușor să sari de la un dispozitiv Android la altul.

În plus, nu numai că toate aceste completări funcționează perfect, dar toate noile telefoane Galaxy Samsung utilizează 5G pentru a-ți îmbunătăți toate funcțiile de internet. Acum este mai rapid ca niciodată să descărcați cea mai recentă aplicație sau, poate, să accesați un document prin Google.

Samsung Health. Dispozitivele Samsung au adus, de asemenea, unele dintre propriile aplicații și software pentru a-și ajuta utilizatorii în viața de zi cu zi. Mai mult ca oricând, consumatorii sunt îngrijorați de sănătatea lor și caută modalități de a-și urmări fiecare mișcare. Galaxy a venit cu Samsung Health pentru asta.

Aplicația reușește să reunească tot felul de tehnici importante de colectare a datelor, de la ritmul cardiac și pașii parcurși până la caloriile arse. Pentru cei care sunt conștienți de sănătate, sunt disponibile și alte aplicații Android. Totuși, Samsung Health vine pe telefon și folosește software-ul disponibil foarte bine.

Durată lungă de viață a bateriei, camere bune și disponibilitate pentru jocuri

Baterii bune și camere excelente. Totuși, nu este totul despre software. Nou-veniții în gama Samsung se vor uita și la hardware-ul disponibil. În special două componente fizice ale dispozitivului care vor afecta utilizarea de zi cu zi. Opțiunile camerelor foto și durata de viață a bateriei.

Ambele vor depinde în totalitate de modelul de Galaxy care a fost achiziționat. Dar Samsung are o bună reputație cu durata de viață a bateriei, mai ales în comparație cu Apple și Google. În ceea ce privește camerele, produse precum Galaxy S22 Ultra au camere fantastice și software pentru ele incredibil. Mai mult, acum tot mai multe modele din gama mid-range au camere foto incredibile, Galaxy A72 cameră de 64MP sau Galaxy A73 cameră de 108MP! Versiunile recente Samsung Galaxy continuă să adauge camere foto de calitate chiar și pentru dispozitivele bugetare.

Jocuri la discreție pe telefoanele Samsung Galaxy. Samsung a câștigat loialitatea consumatorilor pe mai multe niveluri, dar pentru jucători, gama Galaxy ar putea să nu fie cea mai bună opțiune. Sigur că se descurcă destul de bine cu cele mai simple aplicații găsite în magazin, unde jucătorii îndeplinesc sarcini foarte simple. Dar, pe măsură ce industria evoluează, și dispozitivele trebuie să o facă.

Pentru jucătorii hardcore, există câteva serii mai bune care răspund acestor nevoi. Pentru cei care doresc să cumpere un telefon Galaxy și doresc câteva opțiuni grozave de joc, Samsung Galaxy S22 sau Galaxy S21 FE sunt cu siguranță două produse de avut în vedere. Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Fold 4 sunt și ele excelente pentru jocuri, cu ecranele lor incredibile.

Multitasking securizat și personalizare pe telefoanele Samsung Galaxy

Multitasking securizat. Cu cât telefonul este mai scump, cu atât software-ul și hardware-ul rulează mai bine. Este un lucru valabil pentru toate telefoanele. Cu toate acestea, Samsung face o treabă excelentă în a se asigura că dispozitivele sale au tehnologia necesară pentru a se asigura că există un nivel suficient de multitasking disponibil.

Astfel telefoanele Samung s-au impus pe piață printre cei care sunt foarte funcționali și trebuie să-și folosească telefonul pentru o mare varietate de sarcini. În comparație, față de Apple, Samsung are mai multe file deschise și cu sarcini diferite care rulează. În acest fel dacă sunteți pasionat de multitasking, soluția este un telefon Samsung Galaxy.

Personalizare. Un plus absolut pentru gama Galaxy este cât de personalizabile sunt sistemele sale. Desigur, există opțiuni tradiționale pentru a adăuga diverse imagini de fundal și teme, precum și pentru a vă deplasa în jurul pictogramelor. Însă opțiunile de configurare sunt cu adevărat vaste, permițând utilizatorului să își personalizeze telefonul în cele mai mici detalii.

Aceasta se extinde și la oportunitățile de a adăuga dispozitive la telefon. Nu doar articolele purtabile, ci încărcătoarele, husele, căștile și altele asemenea din exterior. Ca și alte dispozitive Android, există puțin mai multă flexibilitate în utilizarea echipamentelor de la companii externe. Una peste alta, un telefon Samsung Galaxy este produs pentru satisfacerea proprietarului.