Da, tableta super-premium Samsung Galaxy Tab S9 Ultra va exista

196
Samsung Galaxy Tab S9 Ultra va exista
Sursa foto: via galaxyclub.nl

Se știe că Samsung lucrează la seria de tablete high-end Galaxy Tab S9. Cel mai probabil viitoarea serie va fi lansată la Galaxy unpacked din august / septembrie alături de noile Fold și Flip. Acum avem confirmarea că Samsung va lansat trei modele: o tabletă de bază, una Plus și pe Samsung Galaxy Tab S9 Ultra. În plus, au apărut și numerele de model, deci situația este clară.

Cu ceva timp în urmă am scris că viitoarea serie Galaxy Tab S9 va fi rezistentă la apă. Toate cele trei modele Galaxy Tab S9, Galaxy tab S9+ și Samsung Galaxy Tab S9 Ultra vor avea certificare IP67. Cu toate acestea, nu știam atunci sigur dacă vom primi și un model Galaxy Tab S9 Ultra și nici numerele de model.

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra în variante Wi-Fi și 5G

Acum colegii noștri de la GalaxyClub au rezolvat și această problemă. Am aflat numerele de model și faptul că toate cele trei modele vor fi lansate în variante Wi-Fi și 5G. De exemplu, este clar că pe lângă un Galaxy Tab S9 obișnuit, va exista și un Galaxy Tab S9+. Nici Samsung Galaxy Tab S9 Ultra nu va lipsi din seria emblematică din 2023. Seria Galaxy Tab S8 a fost prima cu un model Ultra – Galaxy Tab S8 Ultra. Tabletele poartă în mare parte numere de model previzibile:

  • Galaxy Tab S9: SM-X710 (Wi-Fi), SM-X716B (5G global), SM-X718U (5G SUA)
  • Galaxy Tab S9+: SM-X810 (Wi-Fi), SM-X816B (5G global), SM-X818U (5G SUA)
  • Galaxy Tab S9 Ultra: SM-X910 (Wi-Fi), SM-X916B (5G global), SM-X918U (5G SUA)

Se pare că 2023 nu va fi anul în care seria Tab S va fi modificată semnificativ. O eventuală tabletă pliabilă nu face încă parte din această serie. Sunt zvonuri și despre Galaxy Tab S9 FE, dar puțin probabil să o vedem la Galaxy Unpacked din această vară. Asta nu înseamnă că Samsung nu are dispozitive pliabile „Flex S”, „Flex G” și „Flex Note” în lucru. Dar acestea sunt produse fundamental diferite și Samsung încă lucrează la detaliile acestora.

Galaxy Unpacked este un eveniment bianual unde Samsung își dezvăluie cele mai recente dispozitive emblematice. În timpul acestora compania oferă informații despre produsele viitoare și anunță noi funcții interesante pentru cele existente.

Samsung va lansa seria Galaxy Tab S9 în vara anului 2023 probabil simultan cu Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Tot atunci atunci ne așteptăm și la seria Galaxy Watch 6. Astfel va fi un eveniment Samsung destul de încărcat. Din câte se pare vom mai avea și alte surprize în august, dar sperăm să aflăm mai multe despre asta în curând.