Noi detalii despre Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4

596
Noi detalii despre Samsung Galaxy Watch 4 si Galaxy Watch Active 4
Sursa Foto: Samsung

Tot mai multe zvonuri din ultima perioadă spun că Samsung lucrează la două noi ceasuri inteligente. Cele două ceasuri smartwatch-uri Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch Active 4, vor fi lansate în cadrul unui eveniment Galaxy Unpacked. Probabil vor fi lansate alături de modelele pliabile Flip și Fold în cursul verii.

Au existat deja câteva scurgeri de informații despre viitoarele ceasuri Samsung Galaxy Watch 4 și Active 4. Cu toate acestea, dimensiunile și numerele de model ale acestor smartwatch-uri nu au apărut până acum. Acest lucru a fost edificat, știm în ce dimensiuni vor apărea noile modele și numerele de model, oferind o perspectivă asupra următoarelor ceasuri inteligente premium Samsung.

Galaxy Watch Active 4 cu o nouă ramă

Recent am scris că Samsung a înregistrat o marcă comercială la EUIPO pentru Armor Layer și Armor Skin. Ambele denumiri sunt descrise în documentația de brevet ca rame pentru smartphone-uri și smartwatch-uri. Acum, a apărut o prezentare generală a ceasurilor inteligente planificate de Samsung pentru acest an. Conform tuturor datelor acestea se vor numi Galaxy Watch 4 și Watch Active 4.

Primele ceasuri efectiv inteligente au apărut pe parcursul anului 2012. Pebble este punctul de referință și un pionier în lumea ceasurilor inteligente. Primul ceas digital a debutat în 1972, a fost numit „Pulsar” și fabricat de Hamilton Watch Company.

Samsung nu a lansat Watch Active 3, dar acesta va fi primul an în care compania lansează simultan ceasurile inteligente Galaxy Watch și Galaxy Watch Active. Până acum, Samsung a alternat între seria Galaxy Watch și Galaxy Watch Active, ceea ce explică de ce nu există și un Galaxy Watch 2. Potrivit Notebookcheck, Samsung intenționează să lanseze Galaxy Watch 4 și Watch Active 4 în următoarele variante:

  • Galaxy Watch 4 – 42 mm (SM-R880)
  • Galaxy Watch 4 – 46 mm (SM-R890)
  • Watch Active 4 – 40 mm (SM-R860)
  • Watch Active 4 – 42 mm (SM-R870)

Aceste numere de model sunt în concordanță cu unele informații anterioare care au afirmat că Samsung dezvoltă modelele SM-R86x și SM-R87x. Dacă aceste dimensiuni sunt exacte, atunci cel mai mare Galaxy Watch 4 va fi cu 1 mm mai mare decât Samsung Galaxy Watch 3. În schimb modelul mai mare Watch Active 4 va fi cu 2 mm mai mic decât Watch Active 2.

Samsung posibil să treacă de la Tizen la Wear OS în acest an, deși acest lucru rămâne neconfirmat pentru moment. Sunt informații că Samsung Galaxy Watch 4 și Watch Active 4 vor fi lansate în această vară.