Noi detalii despre Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 din materialele promoționale

359
Noi detalii despre Galaxy Z Flip 3 si Z Fold 3 din materialele promotionale
Sursa Foto: androidauthority.com

Scurgerile despre Samsung Galaxy Z Flip 3 și Z Fold 3 fac valuri tot mai mari de ceva vreme. Cu toate acestea, un nou material descoperit de un tipster Twitter tocmai a scos la iveală multe detalii necunoscute anterior despre cele două foldable, în special Galaxy Z Flip 3. Acesta dezvăluie câteva detalii noi despre pliabilele viitoare, împreună cu imagini de marketing.

Scurgerea constă în presupuse fotografii promoționale ale viitoarelor telefoane pliabile Samsung. Informațiile despre Samsung Galaxy Z Flip 3 sunt mai multe decât pentru Z Fold 3, deoarece tipsterul dezvăluie și câteva specificații ale Flip-ului, alături de imaginile sale de marketing.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Z Flip 3 cu senzor de amprentă în butonul de pornire

Fotografiile cu Galaxy Z Flip 3 dezvăluie un dispozitiv mai gros și mai pătrat în comparație cu Galaxy Z Flip. Noul telefon pare, de asemenea, să ascundă mai bine decalajul dintre cele două părți atunci când este pliat. Dar, se poate vedea încă o mică fantă între ele când este închis, conform colegilor noștri de la AndroidAuthority.

Dispozitivul este prezentat în patru culori în materialul scurs: alb, violet, verde și bej. Vedem un afișaj exterior semnificativ mai mare din aceste fotografii. Au fost astfel de informații și până acum, am scris și noi despre acest lucru. Originalul Samsung Galaxy Z Flip are un ecran exterior de 1,1 inch.

Android Authority este un site fondat în 2007. Este cel mai mare site din lume dedicat sistemului de operare Android și una dintre cele mai respectabile voci din domeniul Android. Oferă știri, ghiduri pentru alegerea telefoanelor, recenzii, forumuri de discuții și multe altele.

Alinierea modulului camerei a fost, de asemenea, schimbată. Conform imaginilor, telefonul pliabil va avea o configurație dual-camera așezată vertical. Informațiile anterioare au sugerat că Z Flip 3 va avea două camera de 12MP, una principală și una ultra-wide. Flip-ul 3, denumit în cod intern Bloom 2, va avea o cameră frontală de 10MP în interiorul afișajului rabatabil.

Sticlă de protecție Gorilla Glass Victius pe Flip 3

Samsung Galaxy Z Flip 3 a fost reperat recent pe site-ul de certificare SafetyKorea. Listarea a dezvăluit că smartphone-ul va avea o capacitate nominală de 2.300mAh și o capacitate tipică de 2.370mAh. Există un model suplimentar de baterie evaluat la 903mAh. Același lucru a fost certificat și de site-ul de certificare DEKRA. În acest fel capacitatea totală se ridică la 3.300mAh, la fel cu originalul Z Flip și Z Flip 5G.

Aparent, telefonul își va ridica protecția pentru sticlă la Gorilla Glass Victus în comparație cu Gorilla Glass 6 folosit la modelul anterior. Senzorul de amprentă se așteaptă să fie integrat cu butonul de pornire, la fel cum este pe Z Flip-ul existent. Sunt informații că telefonul are un mod Flex îmbunătățit, cu posibilitatea de a utiliza două aplicații simultan. De asemenea, modul ar putea suporta mult mai multe aplicații de această dată.

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu o camera foto in-display

Despre Samsung Galaxy Z Fold 3 informațiile sunt mai puține. Dar, din fotografii vedem designul camerelor din spate aliniat vertical și, o mențiune a camerei selfie sub-afișaj. Informații anterioare au afirmat că Galaxy Z Fold 3 va avea o cameră sub-display (UDC). Cu toate acestea, includerea UDC nu este confirmată încă din cauza problemelor logistice.

Designul modulului spate este simplu în comparație cu Samsung Galaxy Fold 2 și seria Galaxy S21. Va avea triple-camera cu 12MP + 12MP + 16MP. Blițul LED este plasat în interiorul modulului vertical. Conform sursei, smartphone-ul va fi lansat trei culori – negru, gri și alb. De asemenea, se așteaptă ca Samsung să lanseze telefonul pliabil într-o opțiune de culoare bej.

Dispozitivul a fost reperat pe site-ul web 3C cu o baterie de 4.275 mAh cu suport de încărcare rapidă de 25W. Zvonurile anterioare au sugerat că Z Fold 3 ar putea avea un rating IP pentru protecție contra prafului și apei. Sursa sus amintită a dezvăluit că smartphone-ul va veni cu suport S Pen, un hibrid între S Pen-ul găsit pe S21 Ultra și seria Note 20.

Atât Samsung Galaxy Z Flip 3, cât și Samsung Z Fold 3 vor fi lansate în iulie.