Disney Plus poate ajunge gratuit un an pe unele dispozitive Galaxy

273
Disney Plus
Sursă foto: digital.tv

Mulți utilizatori de dispozitive Samsung Galaxy au descoperit avantajul care îl oferă urmărirea programului Disney Plus gratuit. Beneficiul vă poate oferi șase luni sau un an gratuit de Disney Plus, în funcție de dispozitivul dvs. Dacă ați achiziționat un nou telefon Samsung în acest an sau în ultimii ani, atunci acesta este un moment bun pentru a verifica dacă aveți abonament gratuit la programul Disney.

Samsung Boost oferă avantaje de care utilizatorii Samsung pot profita pentru a obține acces gratuit la abonamente și aplicații premium. Lansat în mai 2021, Boost oferă acces la servicii de abonament premium complet gratuit. Printre aceasta se află și Disney Plus, YouTube Premium și multe altele. Cu toate acestea, cea mai bună parte pe care o sugerează unii utilizatori Samsung este faptul că, chiar dacă ați valorificat avantajul, puteți genera un nou cod pe care îl puteți utiliza pentru a obține un abonament gratuit la o altă platformă. Vedeți pe I❤️Samsung ce este Samsung Boost și ce dispozitive Galaxy sunt compatibile!

Momentan acest avantaj Samsung al unui abonament Disney Plus gratuit este disponibil doar pentru utilizatorii din Marea Britanie și Irlanda. Trebuie să rețineți că această ofertă nu este disponibilă pentru toate telefoanele Samsung. Unii utilizatori au spus că au putut obține șase luni de abonament în loc de un an revendicat. Dar asta depinde de dispozitivul tău. Iată lista dispozitivelor eligibile conform paginii Samsung:

Galaxy S22 / Galaxy S22+ / Galaxy S22 Ultra

Galaxy Tab S8 / Galaxy Tab S8+ / Galaxy Tab S8 Ultra

Galaxy Z Fold 3 / Galaxy Z Flip 3

Galaxy Z Flip 4 5G / Galaxy Z Fold 4 5G

Galaxy S21 FE

Galaxy S20 FE

Galaxy Tab S9 FE

Galaxy Z Fold 5 5G

Galaxy Z Flip 5 5G

Galaxy Tab S9 / Galaxy Tab S9+ / Galaxy Tab S9 Ultra

Galaxy Book 3 Pro / Galaxy Book 3 Pro 360 / Galaxy Book 3 Ultra

Potrivit SamMobile, care citează AndroidAuthority, unii utilizatori au obținut abonamentul gratuit Disney Plus pentru un an pe dispozitivul lor Galaxy S23. După cum vedeți în lista de mai sus, seria Galaxy S23 lipsește. Dacă doriți să obțineți acces gratuit, trebuie să vă înregistrați cu un cont Samsung și să vă asigurați că abonamentul dvs. actual Disney Plus este anulat sau expirat pentru ca noul cod să funcționeze.