Noua gamă de dispozitive conectate prezentată la Samsung Summit

203
Samsung Summit 2023
Sursă foto: via Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics, un pionier al experiențelor cu dispozitive conectate, găzduiește primul Samsung Summit european. Aici compania își prezintă noua gamă de produse pentru 2023 în materie de televizoare și sisteme audio, Smart Home și electrocasnice.

Samsung utilizează tehnologii create pentru a satisface nevoile unei lumi hibride moderne. În aceasta cererea pentru experiențele cu dispozitive conectate este în creștere – în medie, o gospodărie europeană deține 8-10 dispozitive conectate. Cele mai recente inovații aduse televizoarelor si dispozitivelor audio oferă consumatorilor funcții conectate cu cea mai interactivă experiență de până acum, la fel ca în cazul noilor sale electrocasnice care îmbină conectivitatea cu durabilitatea îmbunătățită și designul elegant.

Un ecosistem de divertisment mai inteligent prezentat la Samsung Summit

Hub-ul IoT încorporat permite caracteristici de conectivitate și compatibilitate îmbunătățite pe noile televizoare Samsung Neo QLED 4K și 8K. Acest lucru înseamnă că utilizatorii nu mai sunt nevoiți să cumpere un dongle suplimentar pentru majoritatea dispozitivelor lor. Procesarea pe 14 biți și upscaling AI permite funcții precum Shape Adaptive Light Control și Real Depth Enhancer Pro, îmbinate cu remasterizarea Auto HDR, generează o imagine mai luminoasă și mai realistă, aducând utilizatorii mai aproape ca niciodată de conținutul favorit.

Sursă foto: via Samsung Global Newsroom

Noul televizor Samsung S95C OLED de 77 inch (195,58 centimetri) dispune de tehnologia Quantum Dot și de procesorul Neuronal Quantum pentru a îmbunătăți simultan luminozitatea și reprezentarea culorilor. Noile produse și caracteristici din gama televizoarelor Samsung Lifestyle sporesc experiența personalizată de utilizare, oferind un produs și o experiență de vizionare pentru fiecare preferință. Sunt incluse aici modelele de interior cu The Frame, The Serif și Sero, cât pentru aer liber cu The Terrace.

Aspectul popular al Samsung Art Store integrat în pagina de pornire a Art Store-ului The Frame va fi rearanjat în acest an. Astfel va permite utilizatorilor să previzualizeze operele de artă de orice dimensiune dintr-o singură privire, imitând experiența de navigare din timpul vizitelor în galeriile și muzeele de artă din viața reală. Întreaga gamă de televizoare Samsung 2023 este conectată prin aplicația Samsung SmartThings.

Ofertă de bare de sunet și monitoare la Samsung Summit

O experiență de vizualizare premium și conectată este completată de un sunet ultra-imersiv. Televizoarele Samsung integrează Dolby Atmos și Samsung Object Tracking Sound (OTS). Acestea permit sunetului din filme, competiții sportive sau jocuri să treacă prin difuzoare pentru un sunet surround incredibil. Gama de televizoare Smart de la Samsung acceptă Q Symphony atunci când este asociată cu un soundbar Samsung. În acest fel permite funcțiilor audio și dispozitivelor să îmbunătățească experiența de vizionare cu ceva cu adevărat cinematografic, precum AI Sound Remastering. Prin asocierea televizoarelor Samsung cu soundbar-urile Samsung, precum noile HW-Q990C și HW-Q610GC (2023), experiența de vizionare este una captivantă.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

Acestui portofoliu impresionant de ecrane i se alătură monitoarele pentru gamerii pasionați. Samsung și-a anunțat noile oferte pentru Odyssey, ViewFinity și Smart Monitor la CES 2023. Oferind o calitate de neegalat a imaginii și o gamă de caracteristici inovatoare pentru cei care doresc să lucreze, să se joace și să trăiască prin intermediul display-ului monitorului, Samsung Summit va prezenta monitoare de gaming premium, precum Odyssey Neo G7 de 43 inch, Odyssey Ark de 55 inch (139,7 centimetri) și cel mai recent televizor de gaming de la Samsung, QD-OLED de 77 inch.

Samsung este încântat să anunțe că noile sale game de televizoare Samsung 2023, extrem de așteptate, vor fi disponibile pentru precomandă începând cu 13 martie. Gama are la bază colecția de anul trecut, foarte premiată, cu progrese notabile la nivel de funcții și performanță.

Electrocasnice conectate, personalizabile și mai inteligente

Serviciile precum SmartThings Energy stabilesc noi standarde pentru eficiența produselor. Cele mai noi electrocasnice Samsung permit utilizatorilor să economisească atât energie, cât și bani. SmartThings Energy detectează automat cantitatea de energie pe care o consumă dispozitivele Samsung conectate, în timp ce activarea modului AI Energy poate facilita scăderea costului la energie prin monitorizarea constantă a consumului. Această funcție poate reduce consumul de energie la electrocasnicele compatibile cu până la 15% pentru frigidere și până la 70% pentru mașinile de spălat. În plus, Less Microfiber Cycle este un ciclu de spălare care reduce semnificativ eliberarea de microplastic cu până la 54%. Aceste ultime progrese facilitează reducerea impactului de către consumatori asupra mediului.

Îmbinând funcția de economisire a energiei cu AI, conectivitatea perfectă și design-ul personalizat, dar premium, gama extinsă Samsung Bespoke va deschide calea utilizatorilor către un stil de viață mai personalizat și mai conștient de mediul înconjurător. Cu gama Samsung 2023 Series 7 Bespoke AI Oven consumatorii își vizualiza preparatele direct în cuptor printr-o cameră web încorporată. Cuplată cu aplicația SmartThings, transformă verificarea preparatelor în ceva mai distractiv și ușor.

Sursă foto: via Samsung Global Newsroom

Iar atunci când vine vorba de menținerea curățeniei în casă, aspiratorul Samsung Bespoke Jet face minuni. În acest fel curățenia casei va fi mai plăcută, cu performanțe puternice de la început până la sfârșit. Cel mai puternic și cel mai ușor aspirator din portofoliul Samsung vine cu All-in-One Clean Station. Când este în această stație se golește coșul de gunoi și aspiratorul se încarcă pentru un confort maxim al utilizatorului.