Monitorul Samsung Odyssey Ark are Google Stadia încorporat

205
Monitorul Samsung Odyssey Ark are Google Stadia
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Monstruosul monitor de gaming curbat de 55 de inch de la Samsung, Odyssey Ark, a fost în sfârșit pus în vânzare la începutul acestei săptămâni. Cu un preț de 3.500 de dolari, monitorul Samsung Odyssey Ark nu este accesibil oricui. În orice caz, cei care cumpără acest monitor va avea parte cea mai bună experiență de joc pe PC pe el.

Știm deja multe despre caracteristicile hardware și software pe care le oferă monitorul Samsung Odyssey Ark. Și pe măsură ce monitorul ajunge pe rafturile magazinelor, apar mai multe detalii despre capacitățile sale. Potrivit AndroidHeadlines, Odyssey Ark rulează sistemul de operare Tizen de la Samsung și dispune de Gaming Hub al companiei cu suport încorporat pentru servicii de jocuri în cloud, cum ar fi Google Stadia și Xbox. Game Pass.

Gaming Hub este o funcție nouă pe care Samsung a dezvoltat-o ​​pentru televizoarele sale inteligente cu sistem de operare Tizen. Debutând în acest an, serviciul aduce toate resursele de joc într-un singur loc, permițând o experiență de joc perfectă. Vă permite să vă conectați la un computer sau o consolă de jocuri pentru a vă bucura de jocul pe ecranul mare. Integrarea Twitch și YouTube vă permite și mai mult să transmiteți în direct jocul.

Google Stadia încorporat în monitorul Samsung Odyssey Ark

În plus, Gaming Hub este încorporat cu majoritatea serviciilor de jocuri în cloud importante, inclusiv Google Stadia, Xbox Game Pass, GeForce Now, Ubotik și Amazon Luna, care au ieșit din versiunea beta în martie a acestui an. Samsung a adăugat suport pentru soluția Amazon luna trecută, deoarece continuă să extindă Gaming Hub. Și toate aceste funcții sunt disponibile pe monitorul Samsung Odyssey Ark, deoarece rulează întreaga platformă Tizen OS. Aceasta înseamnă că monitorul acceptă și alte aplicații TV, cum ar fi Netflix și Disney+.

Disney+ este un serviciu de streaming deținut de Walt Disney Company. Cea mai mare parte a conținutului său este format din filme și seriale produse de Walt Disney Studios, Walt Disney Television și de alte branduri deținute de Disney.

Monitorul Samsung Odyssey Ark este un monstru pentru jocuri. Pe lângă aceste caracteristici software, Odyssey Ark se mândrește și cu unele capacități hardware uimitoare. Este un ecran de 55 de inch (139,7 centimetri) cu o rază de 1000R. Deci, ecranul este super-curbat pentru a oferi un unghi de vizualizare excelent pentru o experiență de joc captivantă. Afișajul mini-LED Quantum se reîmprospătează la 165Hz cu timp de răspuns de 1 ms și suport pentru rata de reîmprospătare variabilă. Împreună cu patru difuzoare Dolby Atmos aveți un adevărat un teatru personal pentru jocuri.

Mai mult, puteți folosi Odyssey Ark atât în ​​orientare orizontală, cât și verticală. Când este folosit în poziție verticală, este un ecran masiv care se ridică mult deasupra capului tău. Dacă trebuie să îl utilizați în scopuri de lucru sau pentru multi-tasking, ecranul poate servi ca trei monitoare separate. Samsung Odyssey Ark poate fi achiziționat în SUA de pe site-ul oficial Samsung și de la partenerii Samsung pentru 3.499,99 USD.