Posibil două telefoane pliabile Galaxy Z Filp 3 la Galaxy Unpacked

327
Posibil doua telefoane pliabile Galaxy Z Filp 3 la Galaxy Unpacked
Sursa Foto: via phonearena.com

De două zile știm că Samsung va organiza evenimentul Galaxy Unpacked pe 11 august. Compania va anunța noile sale ceasuri Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic, setul Galaxy Buds 2, dar și două smartphone-uri pliabile la eveniment. Dar, nu e doi fără trei! Samsung va anunța trei telefoane pliabile nu două!

Data evenimentului a fost anterior confuză. În iunie se spunea că noile produse vor fi anunțate pe 3 august, Acum știm că evenimentul Samsung Galaxy Unpacked va avea loc pe 11 august. Surpriza este apariția unui nou model Samsung Galaxy Z Flip! PhoneArena, care citează ziarul sud-coreean The Korea Herald, spune că va fi un Flip mai ieftin, probabil modelul Lite, despre care au mai fost zvonuri. Chiar dacă va fi lansată și o ediție Thom Browne, aceasta va fi mai scumpă și produsă în număr limitat.

Și un Galaxy Z Flip mai ieftin va fi lansat pe 11 august

În timp ce am tot scris despre ce va lansa Samsung la Galaxy Unpacked, pe 11 august, lista dispozitivelor ce vor fi prezentate tocmai a crescut. Până acum avem informații ca Galaxy Z Fold 3, Flip 3, Buds 2, Watch 4 și Watch 4 Classic vor fi pe scenă. Încă de anul trecut au fost informații despre o versiune mai ieftină a Flip-ului original. Era vorba despre un model Galaxy Z Flip Lite. Destul de recent am scris că acest model a fost anulat pe fondul crizei de cipuri de pe piață.

Potrivit The Korea Herald, Samsung nu și-a oprit dezvoltarea și va lansa un model tip clamshell mai ieftin, un Galaxy Z Flip Lite. Cum momentan nu sunt deloc detalii despre acest model, suntem sceptici în privința acestei informații. Când a apărut informația despre evenimentul Galaxy Unpacked din 11 august nu a fost menționat nimic despre o versiune Lite.

Ross Young a fondat, a condus și a vândut două firme de analisti tehnologici – DisplaySearch și Young Market Research. Acum reputatul analist este șeful la o altă firmă de cercetare și consultanță: Display Supply Chain Consultants.

Mai mult, am scris despre abandonarea lui Galaxy Z Flip 3 Lite, o informație confirmată de cunoscutul Ross Young. Faptul că Samsung a ales să adauge acest model în ultimul moment, nu este modul său obișnuit de operare.

Samsung intenționează să facă din 2021 un an de telefoane pliabile, punând mai multă greutate în spatele dispozitivelor. Potrivit Counterpoint Research, livrările totale de smartphone-uri pliabile s-au ridicat la 2,8 milioane de unități anul trecut. Se estimează că cifra va ajunge la 5,8 milioane în acest an.