Ecranul anti-reflex a lui S24 Ultra poate ajunge pe seria iPhone 17

81
Ecranul antireflex a lui S24 Ultra poate ajunge pe seria iPhone 17
Sursă foto: samlover.com

Samsung Galaxy S24 Ultra este extrem de puternic, dar în plus are și un afișaj anti-reflex exclusiv. Niciun alt smartphone de la nicio companie nu a primit vreodată acest afișaj anti-reflex. Acum, Apple se pregătește să împrumute această funcție pentru seria iPhone 17 de nouă generație.

Samsung Galaxy S24 Ultra are sticla de protecție Corning Gorilla Glass Armor, care este acoperită cu un strat anti-reflex. Acest strat poate reduce reflexiile cu cel puțin 75%. Samsung a oferit această caracteristică înaintea oricărei alte mărci, chiar și a rivalului său Apple. Galaxy S24 Ultra are hardware de ultimă generație cu un afișaj super anti-reflex, care vă va permite să vă folosiți smartphone-ul chiar și în lumina puternică a soarelui, fără a dăuna ochilor.

Acum, potrivit unor surse citate de SamLover, Apple vrea să implementeze această tehnologie anti-reflx pentru smartphone-ul său de nouă generație, seria iPhone 17. Cel mai probabil seria Applei Phone 16 este într-un stadiu prea înaintat de dezvoltate și folosirea unui astfel de ecran anti-reflex a intrat prea târziu în vederile companiei americane.

Seria iPhone 17 urmează să fie lansată în 2025, iar Apple vrea ca „stratul anti-reflex super-dur” să fie la nivelul lui Galaxy S24 Ultra. Dacă această informație se va adeveri, atunci va fi clar că Apple merge pe urmele Samsung. Probabil folosirea aceluiași hardware ca Galaxy S24 Ultra pentru un afișaj anti-reflex ar putea dura timp. Astfel Apple a decis să opteze pentru seria iPhone 17 cu această nouă caracteristică.

Corning a jucat un rol crucial în explorarea spațiului. Ferestrele pentru toate navele spațiale cu echipaj din istoria SUA, dar și pentru Stația Spațială au fost produse de Corning. Corning a creat și oglinzi pentru telescoapele Hubble, Gemini și Subaru (Japonia).

Această caracteristică face conținutul de pe afișaj clar și vibrant în medii cu lumină puternică, chiar în lumina soarelui. Cu toate acestea, încă nu este clar dacă Apple va folosi Corning Gorilla Glass Armor sau altceva pentru această îmbunătățire. Ne așteptăm ca Apple să meargă cu Corning pentru a furniza aceeași tehnologie folosită pentru Gorilla Glass Armor, dar poate cu un alt nume pentru viitoarele sale telefoane.

Apple utilizează în prezent tehnologia „Ceramic Shield”, dezvoltată în colaborare cu Corning, care oferă o protecție îmbunătățită împotriva căderilor în comparație cu iPhone-urile anterioare. Cu rezistență mai mare la zgârieturi și reducerea strălucirii, iPhone 17 Pro Max va fi mai durabil și mai atrăgător, dar și un concurent foarte redutabil pentru Galaxy S24 Ultra.