Acasă Stiri Super-modelul Elsa Hosk își „deschide” lumea cu Galaxy Z Flip 3

Super-modelul Elsa Hosk își „deschide” lumea cu Galaxy Z Flip 3

Samsung Electronics Co. Ltd a împărtășit o mică parte din viața super-modelului și a ambasadoarei de brand Samsung, Elsa Hosk. Aceasta a dezvăluit cele mai îndrăgite locuri din orașul Los Angeles, prin intermediul dispozitivelor Samsung, care îi permit să deblocheze noi experiențe în viața de zi cu zi. Sub umbrela „Unfold your world” Elsa Hosk a prezentat secvențe cu familia ei, munca ei și cu locurile sale preferate din LA. Făcut acest lucru prin obiectivul dispozitivelor Samsung care le folosește.

Această nouă perspectivă asupra vieții Elsei Hosk a fost dezvăluită în timpul evenimentului Samsung Unfold Your World. Presa europeană a participat la o sesiune de Q&A, după ce au urmărit videoclipul realizat de Elsa. Ea a prezentat locurile sale preferate din LA prin intermediul noilor Flip 3, Fold 3, Buds 2 și Watch 4.

Pe parcursul evenimentului, super-modelul născut în Suedia și-a destăinuit o parte din viața petrecută în Los Angeles. Elsa a împărtășit informații despre motivele mutării ei în Statele Unite. După ce și-a părăsit orașul natal, Stockholm, Elsa s-a mutat la New York pentru a-și continua cariera de model. Însă, atât „pofta de natură”, cât și atracția parcurilor din centrul orașului Los Angeles și a terenului stâncos au reprezentat o parte importantă din formarea ei ca om.

Elsa Hosk își deschide lumea cu Samsung Galaxy Z Flip 3

Elsa și-a început călătoria Samsung în frumosul loc Descanso Gardens, o grădină botanică situată în La Cañada Flintridge. Modelul a vorbit deschis despre marea importanță pe care o acordă cu prioritate sănătății mintale. Elsa alege adesea să-și înceapă ziua cu o meditație în natură, folosind Samsung Health de pe Galaxy Z Flip 3. În acest fel își planifică un program de meditație care să se adapteze și să se potrivească vieții ei aglomerate.

Ca cetățean rezident în Los Angeles, Elsa a împărtășit o perspectivă locală asupra celor mai bune restaurante din cartierul ei. Locul în care preferă să-și petreacă timpul este singura cafenea din Pasadena, bazată pe plante – Coffee and Plants. Această locație oferă nu doar mese ecologice, ci și un interior cu un design frumos, destinat mediilor de socializare.

În timp ce se afla la cafenea, Elsa și un prieten apropiat au profitat din plin de estetica meniului pentru a testa noile funcții ale camerei lui Galaxy Z Fold 3. Fold 3 este primul dispozitiv pliabil Samsung compatibil cu S Pen. Aceste lucru facilitează surprinderea conținutului prin intermediul noului stylus S Pen Fold.

Modelul a dezvăluit că folosește camera foto profesională a noului model lansat, Galaxy Z Flip 3, pentru a se asigura că întreg conținutul ei este într-adevăr așa cum și l-a dorit, utilizând efecte precum Studio Lighting și Food Mode care dau foarte bine în feed-ul ei.

Super-modelul suedez folosește și ceasul Galaxy Watch 4

În timpul evenimentului Samsung, Unfold Your World, Elsa Hosk a mai dezvăluit faptul că este avidă după excursii. Ea are traseul preferat prin Beachwood Canyon, un drum șerpuit pe terenul natural deluros din Los Angeles, care trece pe lângă semnul Hollywood. Elsa a împărtășit faptul că această rută este unul dintre secretele ei cele mai bine păstrate din LA, deoarece mulți nu își dau seama că te poți apropia de semn în acest fel.

Dar, dincolo de simpla vizitare a obiectivelor turistice, Canionul Beachwood i-a oferit Elsei o oportunitate excelentă de a încerca funcțiile de sănătate ale lui Galaxy Watch 4. Noul ceas inteligent Samsung le permite utilizatorilor să măsoare compoziția grăsimii corpului și să își păstreze starea de sănătate.

A fost o plăcere să vorbesc cu Elsa despre viața ei din LA. La Samsung suntem pionieri în produse care le permit utilizatorilor noștri să dezvolte noi experiențe și pasiuni. Fie că pasiunea ta constă în fitness, familie, film sau mâncare, merită o tehnologie care te va ajuta să o duci la nivelul următor”. A spus Leonie Brunnert, Content Manager for Samsung Europe and Co-Host of Unfold your world, conform Samsung Newsroom.

Samsung a lansat recent pe Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3, cele mai noi dispozitive din familia de pliabile Samsung și Galaxy Buds 2, o gamă de căști dinamice, cu anulare a zgomotului. Am mai primit ceasurile inteligente Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic, care propun un design personalizat și o experiență de sănătate direct la încheietura mâinii.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Stiri

Samsung a înregistrat marca „Samsung Bot” în SUA și Canada

Se așteaptă ca Samsung Electronics să introducă roboți de uz casnic sub marca „Samsung Bot” pe piața nord-americană. Potrivit Organizației Mondiale a...

Cum să vă configurați noul smartphone Samsung Galaxy

Samsung produce unele dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Dar deși și-a simplificat configurația inițială în ultimele câteva generații, tot...

TSMC va depăși Samsung în investițiile de cipuri semiconductoare în 2022

În urmă cu doi ani, Samsung a dezvăluit planul său măreț de a deveni cel mai mare brand de semiconductori din lume...

Sistemul de operare Android 13 va oferi Material You Dynamic theme

Cu versiunea Android 12, Google a introdus un sistem de tematică dinamică Material You pentru dispozitive. Din păcate, funcția Material You Dynamic...

Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

WhatsApp este o aplicație esențială pe fiecare dispozitiv, indiferent de platforma pe care o utilizați. Această tendință vine acum la gadgeturile purtabile,...

Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S20 FE

După ce recent au primit actualizarea la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12, posesorii de Galaxy S20 FE 5G...

Samsung Galaxy Tab S8, o tabletă pe care o vei dori

După anunțul oficial al lui Galaxy S21 FE la începutul acestei luni, mulți fani Galaxy așteaptă cu nerăbdare luna februarie. Luna viitoare...