Galaxy Z Flip 4 primește actualizare de securitate din ianuarie 2024

193
Galaxy Z Flip 4 January 2024 security update
Sursa foto: sammobile.com

La scurt timp după ce am intrat în 2024 Samsung a început să lanseze prima actualizare de securitate din acest an. Samsung Galaxy Z Flip 4 este primul telefon ce primește actualizarea de securitate din ianuarie 2024. Actualizat la Android 14 și One UI 6.0 în țările din Europa de mai puțin de o lună, acum pliabilul din 2022 primește actualizarea de securitate din ianuarie 2024.

Actualizarea din ianuarie a lui Galaxy Z Flip 4 vine cu versiunea de firmware F721BXXS4EWL5, potrivit SamMobile. Actualizarea aduce doar noi remedieri de securitate și va trebui să așteptăm câteva zile pentru detalii despre aceste remedieri, deoarece Samsung încă nu le-a publicat în buletinul său de securitate. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy Z Flip 4 și Motorola Moto Razr 2022!

În curând Samsung va lansa interfața One UI 6.1 cu seria Galaxy S24. Aceasta va aduce mai multe funcții fanteziste bazate pe inteligență artificială. Samsung Galaxy Z Flip 4 va fi printre telefoanele Samsung care vor primi această interfață. Vedeți pe I❤️Samsung ce telefoane și tablete vor primi viitoarea interfață Samsung One UI 6.1!

Cu toate acestea, rămâne de văzut câte dintre aceste funcții AI vor ajunge pe Galaxy Z Flip 4 și pe alte dispozitive eligibile pentru One UI 6.1. Unele dintre funcții ar putea necesita performanța de calcul AI îmbunătățită a cipurilor Snapdragon 8 Gen 3 și Exynos 2400 pentru a funcționa optim. Cu toate acestea, dispozitivele Samsung mai vechi sunt capabile să le suporte. Totuși, este posibil ca Samsung să păstreze câteva funcții exclusive pentru Galaxy S24, Galaxy S24+ și S24 Ultra. Astfel Samsung va promova cele mai recente smartphone-uri emblematice pentru a atrage clienți. Vă reamintim că seria Galaxy S24 va fi lansată la San Jose, SUA pe 17 ianuarie 2024.

San Jose este numit după “el Pueblo de San José de Guadalupe” (în spaniolă „Orașul Sfântului Iosif din Guadalupe”. Este al treilea oraș ca mărime din California, după Los Angeles și San Diego și al zece-lea după populație din SUA.

Trebuie să primiți o notificare când patch-ul de securitate din ianuarie 2024 ajunge pe Galaxy Z Flip 4. Alternativ puteți verifica prin Setări -> Actualizare software și apoi faceți clic pe opțiunea Descărcare și instalare. Dacă actualizarea este acolo urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a instala cea mai recentă actualizare.