Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Buds 2 Pro Genshin Impact s-au vândut imediat

222
Galaxy Z Fold 4 si Buds 2 Pro Genshin Impact
Sursa foto: via koreaherald.com

Genshin Impact, un joc de rol de acțiune în lume deschisă, sau RPG, și-a demonstrat popularitatea încă o dată. Smartphone-urile și căștile pliabile Samsung, cu tematică inspirată de acest joc, s-au vândut la scurt timp după ce au fost puse în vânzare săptămâna trecută.

Potrivit studioului chinez de jocuri și animație HoYoverse, cele 100 de unități ale ediției Genshin Impact a lui Galaxy Z Fold 4 și cele 200 de unități ale căștilor Galaxy Buds 2 Pro cu tematică Genshin Impact s-au vândut imediat. La doar 14 minute după ce au devenit disponibile pe site-ul Samsung sau vândut toate, conform The Korea Herald. Prețul ediției speciale Galaxy Z Fold 4 Genshim Impact a fost de 2.388.000 de woni (~1.770 euro). Căștile Samsung Buds 2 Pro au costat 329.000 de woni (~75 de euro).

Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Buds 2 Pro Genshin Impact Edition vândute imediat

Inspirat de Ganyu, un personaj jucat pe scară largă în Genshin Impact, designul smartphone-ului pliabil și al căștilor Samsung au fost dezvăluite pentru prima dată la G-Star. Aceasta este cea mai mare convenție anuală de jocuri din Coreea și a avut loc la Busan luna trecută. Zeci de mii de oameni au vizitat standurile de expoziție ale miHoYo (HoYoverse) pentru a vedea colaborarea dezvoltatorului de jocuri cu Samsung.

HoYoverse este o companie chineză de dezvoltare și publicare a jocurilor video. Este creatoarea jocului Genshin Impact. Jocul a înregistrat 23 de milioane de descărcări și a încasat ~60 de milioane USD într-o săptămână de la lansare.

Jocul de acțiune în lumea deschisă Genshin Impact a cunoscut un succes imens de la lansare. Potrivit companiei de cercetare de piață Sensor Tower, jocul a înregistrat al treilea cel mai mare venit în clasamentul global al jocurilor mobile în acest an. A avut încasări de peste 1,5 miliarde de dolari de la începutul acestui an până pe 20 decembrie.

De aici și până la colaborarea pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Buds 2 Pro Genshin Impact Edition nu a mai fost decât un pas. S-a dovedit încă odată popularitatea Genshin Impact, a lui Galaxy Z Fold 4 și a căștilor Galaxy Buds 2 Pro.