Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Buds 2 Pro Genshin Impact Edition

205
Galaxy Z Fold 4 si Galaxy Buds 2 Pro Genshin Impact Edition
Sursa foto: via gamerbraves.com

Samsung a prezentat versiuni speciale ale smartphone-ului pliabil Galaxy Fold 4 și căștilor Galaxy Buds 2 Pro la evenimentul de jocuri G-STAR 2022 din Coreea. Evenimentul G-STAR 2022 a avut loc între 17 și 20 noiembrie la Centrul de Expoziții și Convenții din Busan, Coreea de Sud. Noutățile de la G-STAR au fost dedicate popularului joc mobil Genshin Impact. Dispozitivele Genshin Impact Edition au primit un pachet extins cu accesorii în stilul jocului.

Setul Samsung Galaxy Z Fold 4 Genshin Impact Edition are o cutie Ganyu ediție special, potrivit site-ului Gamerbraves. În cutie sunt un tapet pentru telefonul pliabil, autocolante detașabile, husă specială, priză pop fie cu fața lui Ganyu, fie cu un lotus înghețat, curele și un încărcător wireless.

Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Buds 2 Pro Genshin Impact Edition

Între timp, Samsung Galaxy Buds 2 Pro Genshin Impact Edition vine cu articole cu tematică similară în farmecul acrylic. Este vorba despre autocolante, carte poștală, curea și carcasa de încărcare pentru muguri. Buds 2 Pro Genshin Impact Edition vine chiar și cu un suport de încărcare wireless.

Având în vedere că Samsung a prezintat ediția Genshin Impact pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Buds 2 Pro în Coreea de Sud – în acest moment, este posibil că cele două dispozitive în ediție specială să nu fie disponibile și pe alte piețe.

Genshin Impact este un joc de rol de acțiune dezvoltat și publicat de miHoYo. A fost lansat pentru Microsoft Windows, PlayStation 4, iOS și Android în 2020. În primul an a avut încasări de peste 3 miliarde USD și 4 miliarde în 2022.

Samsung va debuta probabil pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Buds 2 Pro ambele în Genshin Impact Edition în Coreea în zilele următoare. În ceea ce privește caracteristicile noilor produse, acestea nu diferă de versiunile obișnuite. Prețurile și detaliile de disponibilitate nu au fost dezvăluite încă. Cu toate acestea, dezvoltatorii Genshin Impact au sugerat o lansare globală, spunând că „produsul va înnebuni cu siguranță fanii Genshin la nivel mondial!”

Ne așteptăm ca Samsung să împărtășească mai multe detalii despre telefoane, inclusiv prețul, la debutul lor pe piață. Desigur, pachetul va costa mai mult decât veți plăti pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Buds 2 Pro obișnuite. Plătești suplimentar pentru acele personalizări exclusive.