Livrările de Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 către Europa s-au dublat

273
Samsung spune ca livrarile de Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 catre Europa sau dublat
Sursa foto: SamMobile.com

Samsung a lansat telefoanele Galaxy Z Fold 4 și Z Flip 4 în 36 de țări europene pe 26 august. Piețele cheie au inclus Germania, Franța, Spania, Țările de Jos și Marea Britanie. Cele două pliabile au fost lansate și în România. Acum, la IFA Berlin 2022, Samsung susține că cele două telefoane au stabilit deja noi recorduri de livrare. Acest lucru înseamnă o creștere a popularității telefoanelor pliabile, scontată de Samsung.

Directorul de marketing al Samsung Europa, Benjamin Braun, a declarat la IFA Berlin 2022 că livrările de Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 pe continentul european s-au „dublat” față de modelele anterioare. Referirea este bineînțeles la Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Clienții din Europa par să fi răspuns favorabil la schimbările și îmbunătățirile introduse de ultimele două telefoane pliabile, de la o durată de viață mai mare a bateriei la o greutate redusă.

I❤️Samsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 foarte apreciate în Europa

Deși Flip 4 continuă să eclipseze Fold 4, cifrele de livrare între cele două modele au ajuns aproape la echilibru. Informația recentă, via SamMobile, afirmă că Samsung a vândut șase modele Galaxy Z Flip 4 la fiecare patru dispozitive Galaxy Z Fold 4. Raportul înainte era mai aproape de 7 – 3. Acest lucru înseamnă că mai mulți clienți din Europa se orientează spre noul Fold Samsung.

Sursă foto: Samsung Global Newsroom

În ceea ce privește culorile, Bespoke Studio este disponibil doar pe anumite piețe, iar raportul menționează doar opțiuni standard. Grafitul și Bora Purple au fost printre cele mai populare culori printre cumpărătorii de Galaxy Z Flip 4. În același timp, cumpărătorii de Z Fold 4 din Europa au preferat culorile Greygreen și Phantom Black.

Au fost emise și monede euro comemorative. Una de 2€ emisă pentru a 50-a aniversare a semnării Tratatului de la Roma și una pentru comemorarea Jocurilor Olimpice de vară din 2004 din Grecia. Aceste monede au curs legal în zona euro.

Galaxy Z Flip 4 este disponibil în Europa pentru aproximativ 999 euro, varianta de bază, De asemenea, Samsung Galaxy Z Fold 4 costă 1.799 euro și mai mult, în funcție de variantele de stocare. Niciun telefon nu este livrat cu un încărcător de perete. În ciuda incertitudinilor economice, livrările către Europa sunt mari, ceea ce sugerează că amatorii de smartphone-uri premium nu sunt prea îngrijorați de recesiunea care se apropie.

Cele două noi telefoane pliabile Samsung au atins, de asemenea, numere record de precomandă în Coreea de Sud și Taiwan pe parcursul primei săptămâni de precomandă.