Piața tabletelor Android nu a fost niciodată extrem de robustă. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea celei mai bune tablete Android pe care le poate oferi piața, nu puteți greși cu una dintre dispozitivele Galaxy Tab S ale companiei Samsung. Pentru 2020, Galaxy Tab S7 va fi probabil regele și avem deja primele fotografii cu noua tabletă Samsung.

Mulțumită lui @OnLeaks și prin intermediul AndroidAuthoruty, avem primele fotografii scurse cu Samsung Galaxy Tab S7. Atunci când este vorba de astfel de scurgeri, @OnLeaks este de obicei foarte bun. În acest fel putem spune cu încredere că ceea ce vedeți aici este modul în care va arăta Samsung Galaxy Tab S7.

[vc_btn title=”Verifică Preț – Tab S6 Lite ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F7452224||target:%20_blank|rel:nofollow”]

Samsung Galaxy Tab S7 cu dual-camera la spate și un bliț LED

Fotografiile apărute nu arată și stylus-ul Samsung S Pen, asemănător cu cel existent pe Samsung Galaxy Tab S6. Cu toate acestea, se poate vedea foarte clar șanțul din spate unde s-ar atașa magnetic. Chiar dacă au fost unele discuții de a avea sau nu avea S Pen, vom vedea un stylus pe tableta Samsung Galaxy Tab S7.

Puteți vedea modulul unde sunt amplasate cele două camere de la spate, alături de un bliț LED. Este similar cu ce avem pe Galaxy S6. Cu toate acestea, în plus Galaxy Tab S7 are un bliț inclus. Acesta nu este prezent pe Tab S6. Pentru a fi clar, este posibil ca zona modulului în care se află blitz-ul să mai poate fi schimbată cu un al treilea obiectiv, deși este puțin probabil.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]S Pen-ul este folosit pentru ecranul unui smartphone sau unei tablete. Ecranul are o placă de circuit, o rețea de bobine și un reflector magnetic. Acestea generează un câmp electromagnetic care emană în afara ecranului. Când apropiați S-Pen-ul de ecran, câmpul magnetic al digitizatorului induce un curent, iar stiloul prinde viață.[/vc_message]

Din păcate, randări precum acestea nu ne oferă o idee despre specificațiile interne din Galaxy Tab S7. Știm că va avea o baterie de 7.760mAh, conectivitate 5G în anumite zone ale lumii și multă memorie RAM și stocare. Chiar dacă sunt mai multe zvonuri în acest sens, totul este deocamdată la nivel de zvon.

Un lucru este relativ sigur: Tab S7 va fi probabil foarte scump, iar modelul Tab S7+ și mai scump. Galaxy Tab S6 a fost lansată cu un preț de aproximativ 650€. În acest fel ne putem aștepta ca Tab S7 să vină cu același preț sau chiar va atinge cota de 700€. Începeți să vă puneți bănuți deoparte dacă vreți o astfel de tabletă!

[vc_btn title=”Verifică Preț – Tab S6 Lite ››” style=”outline” color=”success” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-check-square-o” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fl.profitshare.ro%2Fl%2F7452224||target:%20_blank|rel:nofollow”]