Au apărut primele fotografii reale cu presupusul Galaxy S22 Ultra

356
Au aparut primele fotografii reale cu presupusul Galaxy S22 Ultra
Sursa Foto: frontpagetech.com

Suntem la doar câteva luni distanță de lansarea așteptată a seriei Galaxy S22. După cum era de așteptat apar tot mai multe informații despre viitoarea serie emblematică Samsung. Acum a apărut un set de fotografii reale cu Samsung Galaxy S22 Ultra. Imaginile sunt în concordanță cu randările scurse pe care le-am văzut în ultimul timp.

Cel mai probabil este un design timpuriu a lui Galaxy S22 Ultra și este posibil să mai sufere mici ajustări până la lansare. Cu toate acestea, elementele de bază ale designului sunt probabil stabilite până acum, așa că viitorul tău Samsung Galaxy S22 Ultra va arăta foarte asemănător cu acesta. După cum era de așteptat, fotografiile arată un telefon asemănător ca design cu un Galaxy Note, nu lipsește nici slotul pentru S Pen.

Galaxy S22 Ultra, după cum se vede în aceste fotografii, seamănă mai mult cu un Galaxy Note decât cu un model Galaxy S. Este aproapiat de Samsung Galaxy Note 10, dar cu design îmbunătățit și inspirat de Galaxy S21 Ultra. Din ce vedem în fotografii pare a fi un copil a lui Galaxy S21 Ultra și Galaxy Note 10.

Galaxy S22 Ultra cu slot pentru S Pen și fără mufa de 3,5mm

Poate cea mai bună parte a acestei scurgeri este că de data aceasta există un siloz pentru S Pen. Spre deosebire de Galaxy S21 Ultra apărut la începutul acestui an, care nu are slot pentru S Pen, Samsung Galaxy S22 Ultra este dotat cu așa ceva.

Din punct de vedere pur vizual, fotografiile cu S22 Ultra amintesc de modele din seria Samsung Galaxy Note. În timp ce părțile laterale ale telefonului sunt puternic curbate și se îmbină aproape fără probleme unele cu altele, cadrul metalic din partea de sus și de jos este tăiat „ascuțit” și menținut plat.

În mod clar, S22 Ultra va fi destul de similar cu Galaxy Note 20 Ultra. Ecranul curbat, designul mai pătrățos și slotul S Pen sunt toate mărci comerciale Galaxy Note. Ne așteptam la acest lucru pe baza randărilor anterioare, dar aceste imagini întăresc practic zvonul.

AndroidAuthority este un site fondat în 2007, cel mai mare site dedicat sistemului de operare Android. Este o voce respectabilă din domeniul Android. Oferă știri centrate pe Android, ghiduri pentru alegerea telefoanelor, recenzii și multe altele.

În afară de faptul că fotografiile arată reale, nu există prea multe lucruri neașteptate despre telefon. Camerele spate, acum tip Drop Water, sunt aproape neschimbată față de Galaxy S21 Ultra. Este acolo una principală de 108MP, una de 12MP ultra-wide și două de 10MP telefoto de 3x și 10x. Decupajul pentru camera selfie este central sus, deci nu va avea camera frontală în-display.

Spre deosebire de seria Note 10, totuși, panoul din spate are un finisaj mat și șase decupaje circulare pentru camere, modulul de focalizare automată cu laser și blițul LED. Locașul dedicat S Pen-ului este în partea stângă jos. Conform AndroidAuthority, este greu de spus în acest moment dacă panoul din spate este sau nu din plastic (galsstic).