Noi funcții anunțate de Google pentru Android Auto și WearOS

164
Noi functii anuntate de Google pentru Android Auto si WearOS
Sursa foto: via sammobile.com

Compania Google își îmbunătățește permanent aplicația destinată divertismentului în mașină – Android Auto. Google a anunțat recent nouă funcții noi care vor fi disponibile pe diferitele sale dispozitive Android, care includ smartphone-uri, ceasuri inteligente și Android Auto. Într-o postare, compania a dezvăluit că va oferi câteva actualizări pentru aplicația sa de ecosistem pentru a crește productivitatea utilizatorilor.

Printre altele Android Auto primește servicii bazate pe inteligență artificială. Luna trecută, Google a dezvăluit că a creat câteva funcții bazate pe inteligență artificială. Compania a anunțat că unele noi funcții AI vor fi disponibile pentru Android Auto. Inițial aceste funcții au fost exclusive pentru utilizatorii de Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Acum gigantul de internet intenționează să pună serviciul AI disponibil pentru toți utilizatorii Android, potrivit SamLover.

Potrivit Google aplicația Android Auto poate acum rezuma automat mesajele text lungi sau cele din chat-urile de grup pentru a reduce distragerile în timp ce utilizatorul conduce. Pe lângă aceasta, asistentul va oferi și câteva răspunsuri rapide și relevante și va sugera acțiuni. În acest fel utilizatorii aplicației auto Google vor pute răspunde printr-un singur clic la diferite mesaje care le primesc.

Ceasurile inteligente alimentate cu WearOS vor primi două noi funcții utilitare. Google are întotdeauna grijă de produsele sale și, din când în când, introduce câteva funcții noi pentru acestea. Cu toate acestea, noile funcții sunt introduse nu numai cu actualizări majore de software, ci și cu actualizările aplicațiilor. În prezent, compania a anunțat adăugarea a două noi funcții la Google Maps și Google Wallet.

Google Earth a fost inițial numit Earth Viewer și a fost creat de Keyhole, Inc., o companie care a fost finanțată parțial de agenția americană CIA. Există în prezent 51 de lucruri pe care nu ai voie să le vezi pe Google Maps.

După cum am aflat recent, Google va aduce o opțiune de utilitate pentru Google Wallet. Cu sistemul mobil de plată Google Wallet utilizatorii vor obține spațiu pentru a stoca diferite permise și bilete, abonamente, carduri de fidelitate și multe altele direct în ceasurile lor inteligente. Acum compania l-a anunțat oficial. Cu toate acestea, este alegerea voastră dacă doriți să afișați conținutul portofelului pe un smartwatch sau nu. Acestea lucruri vor fi disponibile și pe seria Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 6.

Alături de aceasta, Google Maps este, de asemenea, o caracteristică importantă pentru cei care călătoresc permanent cu autoturismul sau mijloacele de transport. Cu această opțiune, utilizatorii vor obține mai multe informații despre orele de plecare ale mijloacelor de transport în comun pentru a obține indicații de navigare ghidate către destinație. De asemenea, utilizatorul poate decide să configureze unele opțiuni și apoi să urmeze instrucțiunile de pe ceasul inteligent.