Samsung Galaxy A12 primește actualizare de securitate din martie 2022

575
Samsung Galaxy A12 primeste actualizare de securitate din martie 2022
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung a fost primul producător de telefoane Android care a lansat actualizarea de securitate Google din martie 2022. A actualizat deja diverse telefoane high-end și mid-range cu noul patch de securitate. Acum, compania a început să-l lanseze actualizarea din martie și pe modelul Samsung Galaxy A12.

Samsung Galaxy A12 este un excelent smartphone prin prisma raportului specificații preț. Recent telefonul mid-range a apărut în top 10 cele mai vândute smartphone-uri de anul trecut. Telefonul Samsung a fost în topul vânzărilor peste tot în lume, inclusiv în SUA și Europa.

Actualizarea de securitate din martie lansată pentru Samsung Galaxy A12

Cea mai recentă actualizare de software pentru Samsung Galaxy A12 vine cu versiunea de firmware A125FZHS2BVC2. Actualizarea aduce corecția de securitate din martie 2022 și a debutat în Hong Kong ieri. Mai multe țări din lume ar putea avea acces în curând la această actualizare, conform SamMobile. Noul software ar putea include, de asemenea, remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului. Conform documentației Samsung, actualizarea de securitate din martie 2022 remediază peste 50 de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate.

Compania Samsung a lansat pe Galaxy A12 la sfârșitul anului 2020 cu sistemul de operare Android 10 din cutie. Smartphone-ul entry-level a primit actualizarea la Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1 la jumătatea anului 2021. Se așteaptă ca smartphone-ul să primească actualizarea la Android 12 și One UI 4.1 în următoarele câteva luni.

Hong Kong are peste 7,5 milioane de rezidenți de diferite naționalități pe un teritoriu de 1.104 km². Este unul dintre cele mai dens populate locuri din lume. Orașul are cel mai mare număr de zgârie-nori decât orice alt oraș din lume.

Dacă sunteți utilizator Samsung Galaxy A12 în Hong Kong veți primi o notificare de actualizare. Dacă nu aveți răbdare puteți obține cea mai recentă actualizare de software navigând la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, atingând Descărcare și instalare.

Înainte de a descărca actualizarea asigurați-vă că smartphone-ul dvs. este conectat cu o conexiune la internet adecvată. Vă recomandăm să aveți bateria încărcată 50% și să o descărcați prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu erori.