Samsung Galaxy A15 are un design cu un cadru plat în loc de unul rotunjit

260
Samsung Galaxy A15 designul
Sursa foto: @OnLeaks

După ce a lansat cele mai recente telephone emblematice în august, Samsung are acum în vedere mai multe telefoane mid-range din seria Galaxy A de anul viitor. Două astfel de telefoane cu preț redus vor fi Galaxy A05 și Galaxy A05s, ale căror imagini și randări au apărut recent. Dar Samsung ar putea lansa și un Galaxy A15 în scurt timp, așa cum sugerează o nouă informație.

Potrivit SamMobile, site-ul TheTechOutlook a publicat redări exclusive ale viitorului Galaxy A15. Cei mai familiarizați cu telefoanele Samsung vor observa imediat că telefonului este puțin diferit de ceea ce suntem obișnuiți să vedem pe smartphone-urile Galaxy. Primul lucru pe care îl veți observa este că A15 are un cadru plat în locul celui rotunjit pe care îl folosește în general Samsung. Acest lucru poate face telefonul mai puțin confortabil de ținut în mână. În același timp poate fi o posibilă schimbare de design pentru telefoanele Samsung din 2024.

Nou design pe Samsung Galaxy A15

Acest cadru plat ar putea fi unul dintre elementele cheie de design pe care Samsung le va folosi pe mai multe smartphone-uri în 2024, inclusiv gama Galaxy S24. Au fost informații anterior că Samsung va folosi un afișaj plat pe toate cele trei modele Galaxy S24. Deci, este posibil să vedem pe Samsung mergând cu acest tip de cadru pe seriile sale din 2024.

Cadrul lui Galaxy A15 pare să iasă puțin în afară acolo unde sunt plasate butoanele de alimentare și de volum. Acel cadru proeminent arată destul de neatractiv în aceste randări, dar sperăm că va arăta bine în realitate. Probabil gigantul coreean va folosi acest tip de cadru lateral pe seriile sale de anul viitor. În acest caz acesta va mai fi ajustat și rafinat pentru a satisface pretențiile de design ale companiei Samsung.

În 1018, Samsung a lansat trei tipuri de ecrane: Infinity-O, Infinity-U și Infinity-V. Infinity-O este folosit pe seria Galaxy S și în mică măsură pe Galaxy A. Celelalte două au fost folosite pentru dispozitivele mid-range și entry-level.

Destul de surprinzător, chiar cu acest cadrul plat, se pare că A15 este mai subțire și are doar 8,4 mm. Pentru comparație Samsung Galaxy A14 5G are 9,1 mm grosime. Lățimea și lungimea telefonului ar putea fi, totuși, mai mică. Sunt informații că A15 are un ecran Infinity-U cu diagonala de 6,4 inch (16,26 cm) în loc de afișajul de 6,6 inch aflat pe Galaxy A14 și Galaxy A14 5G.

Nu se cunosc alte specificații pentru Galaxy A15 în acest moment. Sigur va mai trece mult timp până Samsung va lansa acest telefon. Dar ne amintim că Galaxy A14 a fost primul telefon din seria Galaxy A lansat în acest an, chiar în ianuarie.