Samsung Galaxy A32 4G primește actualizarea din august

205
Samsung Galaxy A32 4G
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

După ce mai multe modele din din seria Galaxy A de anul trecut au primit deja actualizarea de securitate din septembrie, un alt coleg de serie de anul trecut, Samsung Galaxy A32 4G, primește și el cea mai recentă actualizare, dar pe cea din august. Galaxy A32 4G a primit o actualizare și în urmă cu câteva săptămâni.

Zilele trecute am scris că Galaxy A52s Galaxy A52 și Galax A52 5G au primit actualizarea din septembrie. Pe scară ierarhică aceste modele sunt superioare lui Samsung Galaxy A32 4G. Galaxy A32 4G este foarte iubit de utilizatori, în ciuda variantei 4G, prin prisma raportului specificații / preț. Lansat în februarie anul trecut smartphone-ul are un ecran cu diagonala de 6,6 inch (16,25 cm) și un procesor Mediatek Helio G80 (MT6769V/CU). Varianta 5G, Samsung Galaxy A32 5G are un procesor MediaTek Dimensity 720 (7 nm).

Actualizarea din august lansată pentru Samsung Galaxy A32 4G

Samsung Galaxy A32 4G primește o actualizare la versiunea de firmware A325FXXU2BVH2. Acesta conține patch-ul din august și îmbunătățiri pentru stabilitatea dispozitivului. Este izbitor că și Galaxy A32 4G a fost actualizat cu doar câteva săptămâni în urmă. Apoi, totuși, dispozitivul a fost blocat în patch-ul din iulie. Noua actualizare elimină, de asemenea, un pic mai mult această întârziere și instalează patch-ul din august. Vă reamintim că acest smartphone este actualizat de Samsung trimestrial.

Samsung Galaxy A32 4G a fost lansat cu Android 11 și One UI 3.0. A primit actualizarea la Android 12 și interfața Samsung One UI 4.1 în luna mai a acestui an. Smartphone-ul are 4 /6 / 8GB de memorie RAM și 64 / 128GB capacitate de stocare. Are o cameră principală de 64MP și o baterie de 5.000 mAh cu încărcare rapidă de 15W. Are GPS, Glonass, Bei-Dou și Galileo ca sisteme de poziționare globală.

Galileo este sistemul european de navigație prin satelit, denumit după astronomul italian Galileo Galilei. Are 30 de sateliți care au primit nume de copii din Europa. Satelitul GSAT-218 se numește Irina, după o fetiță din România.

Această actualizare este acum disponibilă pentru toate versiunile de Galaxy A32 4G vândute în mai multe țări din Europa, inclusiv în România. Ca de obicei, mai devreme sau mai târziu actualizarea va ajunge la toți utilizatorii.

Dacă sunteți utilizator de Samsung Galaxy A32 acum puteți descărca și instala actualizarea din august 2022 navigând la Setări -> Actualizare software -> Descărcare și instalare. Vă sugerăm să aveți bateria încărcată măcar 50% și să efectuați descărcarea și instalarea printr-o rețea Wi-Fi.