Samsung Galaxy A33 și Galaxy S10e primesc actualizarea din iulie

270
Actualizarea din iulie Galaxy S10e
Sursă foto: Google

Cu doar câteva zile până când debutează august așteptăm ca primele dispozitive Samsung să primească actualizarea din această lună. Dar, între timp, gigantul high-tech sud-coreean încă mai lansează actualizarea din iulie 2022 pe dispozitivele eligible. După ce foarte multe telefoane și tablete au primit deja corecția de securitate din iulie 2022, pe ultima sută de metri din această lună actualizarea ajunge și la Galaxy A33 și Galaxy S10e.

Printre smartphone-rile care primesc acum actualizarea din iulie se află și Samsung Galaxy A33. Putem spune că este o mică surpriză actualizarea acestui telefon. Știm că Samsung a promis că va actualiza pe Galaxy A33 doar trimestrial. Așa că nu ne așteptam la nicio funcție nouă sau alte bunătăți după actualizarea din iulie a dispozitivului. În schimb este o surpriză mai mare actualizarea pentru Samsung Galaxy S10e. Galaxy A33 și Galaxy S10e primesc ambele patch-ul de securitate din iulie, dar cam atât.

Pentru Samsung Galaxy A33 este disponibilă versiunea de firmware A336BXXU2AVG2 cu o mărime de 420MB. Nu este deloc mare, dar având în vedere că aduce doar patch-ul din iulie, nu poate fi mare. În plus, lista de modificări, ca de obicei, promite că „stabilitatea generală a dispozitivului dumneavoastră a fost îmbunătățită”. Samsung a optimizat și funcționarea telefonului cu această actualizare. Actualizarea este acum disponibilă pe toate modelele din Europa ale telefonului Samsung Galaxy A33.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din iulie lansată pentru Galaxy A33 și Galaxy S10e

Dacă actualizarea lui Galaxy A33 a fost o „mică surpriză”, actualizarea lui Samsung Galaxy S10e o încadrăm la o „surpriză mare”. Samsung a redus frecvența de actualizare a seriei Galaxy S10 în luna aprilie. Dar, Galaxy S10 și Galaxy S10+ au primit un nou patch de securitate în luna mai, potrivit GalaxyClub. Prin urmare, ne așteptăm la o actualizare pentru aceste dispozitive cel mai devreme în august. Cu toate acestea, Galaxy S10e este unul ciudat. Din aprilie, acest dispozitiv a primit lunar câte patch. Și acum, în iulie, Samsung actualizează din nou pe Galaxy S10e de parcă ar fi cel mai normal lucru din lume.

Peste 20 de țări își sărbătoresc Ziua națională în luna iulie. Printre acestea sunt Canada, SUA, Franța, Argentina, dar și Kiribati, Palau, Malawi sau Vanuatu. Numele lunii iulie vine de la Iulius Cezar care s-a născut în această lună.

Versiunea de firmware G970FXXSFHVG3 a fost lansată pentru Galaxy S10e, dar nu aduce modificări funcționale sau vizuale. Actualizarea are o mărime de 5,89GB, este relativ mare, dar era de așteptat fiind un smartphone semi-emblematic. Dar patch-ul din această lună va fi instalat, inclusiv toate îmbunătățirile relevante de securitate pentru sistemul de operare Android și software-ul Samsung One UI.

Această actualizare este disponibilă numai versiunilor libere de rețea din Europa. Momentan modelele blocate în rețelele operatorilor de telefonie mobilă rămân pe patch-ul din mai, la fel ca și restul seriei Galaxy S10. Chiar nu avem o explicație de ce Samsung lansează de cele mai multe ori actualizările pentru telefoanele libere de rețea.