Galaxy A51 și Galaxy A32 5G primesc patch-ul de securitate din septembrie

219
Galaxy A51 si Galaxy A32 5G
Sursa foto: galaxyclub.nl

La sfârșitul săptămânii trecute Samsung a lansat o nouă actualizare pentru Galaxy A51. Dispozitivul va primi patch-ul de securitate din septembrie – și deocamdată mai multe actualizări decât a promis compania Samsung. În plus, un alt model mid-range primește actualizarea din septembrie, este vorba despre Galaxy A32 5G. Galaxy A51 și Galaxy A32 5G sunt două modele cu mare trecere la fanii Samsung și nu numai.

La începutul acestui an, Samsung a surprins cu decizia de a actualiza Galaxy A51 – lansat în 2020 – de doar două ori pe an. Cu toate acestea, de multe ori lucrurile nu par a fi așa cum credem, în acest caz cum a prezis Samsung. În cele opt luni de la schimbarea politicii, dispozitivul a primit deja patru actualizări, potrivit GalaxyClub. A cincea sosește acum.

Actualizarea din septembrie ajunge la Galaxy A51 și Galaxy A32 5G

O descărcare de peste 141MB aduce pe Galaxy A51 versiunea de firmware A515FXXS5FVI2. Vedeți I❤️Samsung cum să citiți versiunile de firmware lansate de Samsung! Pe ordinea de zi sunt îmbunătățiri pentru securitatea dispozitivului, cu vârful de lance: patch-ul din septembrie. Deoarece A51 a avut până de curând patch-ul din iulie, bineînțeles, vor fi instalate și îmbunătățirile de la patch-ul din august. Cu excepția patch-ului mai nou, nu sunt alte modificări pe Samsung Galaxy A51 după instalare.

Cum am scris mai sus Galaxy A51 și Galaxy A32 5G primesc ambele patch-ul de securtate din septembrie. O altă actualizare din septembrie a fost lansată pentru varianta 5G a lui Samsung Galaxy A32. Modelul 4G a primit recent mai multe actualizări, iar A32 5G nu rămâne în urmă. Acum puteți instala a treia actualizare pe dispozitiv în două luni. Nu e rău pentru un telefon care este actualizat oficial o dată pe trimestru.

Firmware-ul permite hardware-ului telefonului să evolueze (prin actualizări), să integreze noi funcționalități, fără a fi necesară revizuirea completă a designului hardware-ului. Ascher Opler a inventat termenul de firmware în 1967.

Versiunea de firmware A325BXXS4BVI4 cântărește peste 175MB și nu face altceva decât să aducă patch-ul din septembrie. Acesta urmează patch-ului din august și nu aduce nicio modificare funcțională. Galaxy A32 5G are patru camere la spate cu una principală de 48MP și una cu unghi ultra-wide de 8MP. Mai are o cameră macro de 5MP și una de adâncime de 2MP. Cu excepția camerei principale, toate au focalizare automată fixă.

Acum puteți descărca actualizarea pentru toate modelele Galaxy A51 și Galaxy A32 5G din mai multe țări din Europa. Dacă nu doriți să așteptați notificarea automată, mergeți la Setări la Actualizare software și atingeți Descărcați și instalați, dacă este acolo. Dacă nu a sosit, poate ajunge în orice moment.