Samsung confirmă oficial: Galaxy A52 va primi actualizări lunar

607
Samsung confirma oficial Galaxy A52 va primi actualizari lunar
Sursa Foto: galaxyclub.nl

Samsung a lansat recent două excelente smartphone-uri mid-range: Samsung Galaxy A52 și Samsung Galaxy A72. Au fost presupuneri că cele două vor beneficia de actualizări lunare de Securitate din partea Samsung, dar nimic concret. Acum știm sigur, Galaxy A52 primește într-adevăr cele mai recente patch-uri de securitate în fiecare lună. Nu contează dacă aveți modelul 4G sau 5G. Galaxy A72 le primește la fiecare trei luni.

Cu puțin înainte de dezvăluirea oficială, am descoperit că Samsung ar putea actualiza Galaxy A52 lunar. O listă de actualizări publicată timpuriu a arătat acest lucru, dar a fost eliminată imediat de Samsung. De atunci, dispozitivul a fost prezentat și lansat la vânzare, dar cu toate acestea, nu a fost sigur dacă informațiile apărute anterior au fost corecte.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy A52 primește patch-uri lunare de securitate

O nouă listă de actualizări pune capăt ambiguității. Atât modelul Galaxy A52 cu 4G, cât și modelul 5G pot fi găsite acum printre dispozitivele care primesc cele mai recente patch-uri de securitate în fiecare lună. Astfel, A52 beneficiază de aceeași frecvență de actualizare ca seria Galaxy S21, seria S20 și S10 și Galaxy A50.

Știm și cum arată „viitorul actualizărilor” lui Galaxy A52. Actualizările de securitate vor fi lansate lunar până în primăvara anului 2024. Apoi, frecvența scade și noile patch-uri vor veni doar trimestrial. La fel s-a întâmplat începând de ieri cu seria Galaxy S9 din 2018, de exemplu.

Seria Galaxy S9 a fost prezentată la MWC Barcelona, în februarie 2018. Analiștii au prezis că va fi cel mai prost vândut model Galaxy S de la Galaxy S5. În primele două trimestre s-au vândut 19,2 milioane de unități!

Toate acestea sunt separate de actualizările pentru sistemul de operare Android, conform GalaxyClub. Dintre acestea, Galaxy A52 va primi trei: în 2022 la Android 12, în 2023 la Android 13 și în 2024 la Android 14. Sigur numele sau numerele sistemului de operare Android pot fi altele, poate iarăși nume de dulciuri, depinde ce hotărăște Google.

Samsung Galaxy A72 a fost, de asemenea, adăugat la noua listă a actualizărilor Samsung. Așa cum era de așteptat, dispozitivul va fi actualizat în fiecare trimestru, la fel ca Galaxy A70 și Galaxy A71. Dar acest lucru nu înseamnă că suportul viitor pentru Galaxy A72 este mai scurt decât pentru A52. Galaxy A72 va primi actualizări de securitate timp de patru ani. Acest lucru se va face trimestrial în primii trei ani. În al patrulea an – din primăvara anului 2024 – actualizările vor apărea apoi la fiecare șase luni. La fel ca A52, A72 va primi trei upgrade-uri majore pentru Android până în 2024.