Acasă Stiri Samsung confirmă oficial: Galaxy A52 va primi actualizări lunar

Samsung confirmă oficial: Galaxy A52 va primi actualizări lunar

Samsung a lansat recent două excelente smartphone-uri mid-range: Samsung Galaxy A52 și Samsung Galaxy A72. Au fost presupuneri că cele două vor beneficia de actualizări lunare de Securitate din partea Samsung, dar nimic concret. Acum știm sigur, Galaxy A52 primește într-adevăr cele mai recente patch-uri de securitate în fiecare lună. Nu contează dacă aveți modelul 4G sau 5G. Galaxy A72 le primește la fiecare trei luni.

Cu puțin înainte de dezvăluirea oficială, am descoperit că Samsung ar putea actualiza Galaxy A52 lunar. O listă de actualizări publicată timpuriu a arătat acest lucru, dar a fost eliminată imediat de Samsung. De atunci, dispozitivul a fost prezentat și lansat la vânzare, dar cu toate acestea, nu a fost sigur dacă informațiile apărute anterior au fost corecte.

Linkurile de pe site vă duc direct furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Galaxy A52 primește patch-uri lunare de securitate

O nouă listă de actualizări pune capăt ambiguității. Atât modelul Galaxy A52 cu 4G, cât și modelul 5G pot fi găsite acum printre dispozitivele care primesc cele mai recente patch-uri de securitate în fiecare lună. Astfel, A52 beneficiază de aceeași frecvență de actualizare ca seria Galaxy S21, seria S20 și S10 și Galaxy A50.

Știm și cum arată „viitorul actualizărilor” lui Galaxy A52. Actualizările de securitate vor fi lansate lunar până în primăvara anului 2024. Apoi, frecvența scade și noile patch-uri vor veni doar trimestrial. La fel s-a întâmplat începând de ieri cu seria Galaxy S9 din 2018, de exemplu.

Seria Galaxy S9 a fost prezentată la MWC Barcelona, în februarie 2018. Analiștii au prezis că va fi cel mai prost vândut model Galaxy S de la Galaxy S5. În primele două trimestre s-au vândut 19,2 milioane de unități!

Toate acestea sunt separate de actualizările pentru sistemul de operare Android, conform GalaxyClub. Dintre acestea, Galaxy A52 va primi trei: în 2022 la Android 12, în 2023 la Android 13 și în 2024 la Android 14. Sigur numele sau numerele sistemului de operare Android pot fi altele, poate iarăși nume de dulciuri, depinde ce hotărăște Google.

Samsung Galaxy A72 a fost, de asemenea, adăugat la noua listă a actualizărilor Samsung. Așa cum era de așteptat, dispozitivul va fi actualizat în fiecare trimestru, la fel ca Galaxy A70 și Galaxy A71. Dar acest lucru nu înseamnă că suportul viitor pentru Galaxy A72 este mai scurt decât pentru A52. Galaxy A72 va primi actualizări de securitate timp de patru ani. Acest lucru se va face trimestrial în primii trei ani. În al patrulea an – din primăvara anului 2024 – actualizările vor apărea apoi la fiecare șase luni. La fel ca A52, A72 va primi trei upgrade-uri majore pentru Android până în 2024.

Stiri

Smartphone-ul dvs. probabil vă spionează – iată cum să verificați

Aveți grijă la ceea ce discutați în când smartphone-ul este aproape deoarece asistentul dvs. virtual trage cu urechea la conversații. Sigur că...

Galaxy Z Fold 3, fără Exynos, dar cu Snapdragon 888 și o baterie mai mică

Vara se apropie și la fel și lansarea lui Samsung Galaxy Z Fold 3 și a lui Samsung Galaxy Z Flip 3....

Samsung rămâne nr. 1 pe piața smartphone-urilor la nivel global

Samsung și-a păstrat locul unu în lume pe piața smartphone-urilor în primul trimestru din acest an. Un lucru de demn de remarcat...

Samsung SmartThings: un control îmbunătățit asupra dispozitivelor Galaxy

Samsung Electronics Co. a anunțat că ecosistemul său lansat recent, SmartThings Find, continuă să crească rapid. În acest moment cuprinde peste 70...

Capacitatea bateriei pe Samsung Galaxy Z Fold 3 dezvăluită de 3C

Recent publicația sud-coreeană The Elec a scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 va sosi cu un ecran interior mai mic. De...

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 posibil cu certificare IP!

Durabilitatea rămâne o preocupare pentru smartphone-urile pliabile, iar Samsung ține cont de acest lucru cu fiecare nouă generație. Samsung Galaxy Z Flip...

Samsung Galaxy F52 5G a fost certificat de Bluetooth SIG

Samsung a început să lanseze mai multe smartphone-uri 5G și din gama Galaxy M. Dar, compania nu se oprește aici, un nou...