Acasă Stiri Galaxy A52 și Galaxy A72 primesc patch-ul de securitate din septembrie 2021

Galaxy A52 și Galaxy A72 primesc patch-ul de securitate din septembrie 2021

Aceasta este prima săptămână din septembrie 2021, dar Samsung a lansat deja actualizări de securitate pentru mai multe smartphone-uri. După actualizarea lui Galaxy S10 Lite, seria Galaxy Note 20, seria Galaxy S20 și seria Galaxy S21, printre altele, compania a lansat noua actualizare de securitate pentru Galaxy A52 și Galaxy A72.

Galaxy A52 primește actualizarea de securitate în India, în timp ce Galaxy A72 este actualizat în Rusia, conform Universmartphone. Ca de obicei actualizările pentru cele două telefoane se vor extinde în perioada următoare pe mai multe piețe. Ambele modele au fost bine primite în România și așteptăm ca actualizarea să ajungă și aici în zilele următoare.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Actualizarea din septembrie lansată pentru Galaxy A52 și Galaxy A72

Ultima actualizare a lui Samsung Galaxy A52 are versiunea de firmware A525FXXU4AUH3. În același timp noua actualizare pentru Samsung Galaxy A72 are versiunea de firmware A725FXXU4AUH2. Momentan Samsung nu a dezvăluit ce vulnerabilități a remediat cu patch-ul de securitate din septembrie 2021. Dar actualizarea ar putea include diverse remedieri de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivelor.

Samsung a lansat Galaxy A52 și Galaxy A72 în acest an în urmă cu câteva luni. Ambele modele au sistemul de operare Android 11 la bord, însoțit de interfața Samsung One UI 3.1 bazat pe Android 11. Cele două smartphone-uri premium de nivel mediu vor primi trei actualizări majore ale sistemului de operare Android în viitor.

Sistemul de operare Android a fost cumpărat în 2005 de Google de la Andy Rubin. Micul robot verde folosit de Google pentru a prezenta Android a fost realizat de Irina Blok o angajată Google, născută la Sankt Petersburg, Rusia.

Dacă sunteți un utilizator de Galaxy A52 în India sau de utilizator Galaxy A72 în Rusia, este posibil să fi primit deja o notificare cu privire la noua actualizare. Dacă nu ați primit încă o notificare, puteți verifica ultima actualizare manual. Mergeți la Setări » Actualizare software și, dacă este acolo, bifați Descărcare și instalare.

Ca de obicei vă recomandăm să efectuați descărcarea printr-o rețea Wi-Fi și să aveți suficientă baterie atunci când descărcați actualizarea.

Stiri

Samsung Display produce în masă ecrane OLED de 90Hz pentru laptopuri

Laptopurile de jocuri OLED ar putea fi în curând un lucru comun datorită Samsung Display. Subsidiara Samsung crește producția în masă a...

Seria Galaxy S22 fără cameră sub afișaj: ecran Infinity-O ca seria S21

Apar tot mai multe zvonuri despre seria Galaxy S22 și nu vor conteni până la lansarea propriu-zisă. Noua serie emblematică Samsung va...

Galaxy Book Flex 3 Alpha certificat de FCC, rulează Windows 11 Pro

Samsung pare să dezvolte o continuare directă a laptopului Galaxy Book Flex 2 Alpha în așteptarea marelui anunț Microsoft Windows 11 de...

Galaxy Watch 4 Golf Edition a fost lansat de Samsung în Coreea de Sud

La modelele Galaxy Watch și Watch Active 2, Samsung a lansat și o ediție specială Golf Edition. Ambele ceasuri au avut succes...

Galaxy S22 Ultra cu încărcare de 45W și noi detalii despre Exynos 2200

Acum, când seria Apple iPhone 13 a fost lansată oficial, în timp ce Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3...

Samsung a lansat un nou frigider Bespoke personalizabil cu o singură ușă

Samsung Electronics a lansat zilele trecute un nou frigider cu o ușă în gama Bespoke. Acesta este mai practic și va fi...

Samsung Galaxy Watch 4 și Watch 4 Classic: iată ce au la interior!

Samsung a lansat noua serie Samsung Galaxy Watch 4 alături de Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Sunt două...