Galaxy A53 și Galaxy A33 și alte dispozitive primesc suport ARCore

345
Galaxy A53
Sursa Foto: androidpolice.com

SDK-ul (Software Development Kit – kit de dezvoltare software) ARCore de la Google facilitează dezvoltarea aplicațiilor de realitate augmentată și asigură utilizatorilor o experiență bună cu acestea, indiferent de dispozitivul pe care îl rulează. Telefoanele trebuie să fie certificate mai întâi pentru a se asigura că pot obține ARCore.

Certificarea necesită hardware, cum ar fi senzorii de mișcare ai telefonului, camerele și procesorul pentru a vedea dacă funcționează conform așteptărilor. Cele mai noi certificări ARCore de la Google includ pe Galaxy A53 și Samsung Galaxy A33 printre alte telefoane și tablete Samsung, dar și mai multe dispozitive Apple.

Noile telefoane și tablete obțin de obicei certificarea ARCore înainte de lansare sau în câteva luni de la lansare. Printre acestea se află și Samsung Galaxy A53, un excelent smartphone Samsung lansat în acest an, care a primit și el certificarea ARCore.

Galaxy A53 și Galaxy A33 au suport ARCore

Mai multe telefoane și o tabletă Samsung sunt pe lista oficială de dispozitive Google care acceptă ARCore. Lotul include, dar nu se limitează la, mai multe modele din Seria A și Seria M: există și Galaxy F23 5G proaspăt lansat și tableta Samsung Galaxy Tab A8. Consultați lista completă de mai jos pentru a vedea toate dispozitivele Samsung care au fost certificate ARCore:

  • Samsung Galaxy A23
  • Samsung Galaxy A33 5G
  • Samsung Galaxy A53 5G
  • Samsung Galaxy F23 5G
  • Samsung Galaxy M23 5G
  • Samsung Galaxy M33 5G
  • Samsung Galaxy Tab A8

A existat o perioadă în care tehnologii precum ARCore impuneau un anumit procesor, deși nu mai este cazul. Majoritatea dispozitivelor de astăzi sunt suficient de puternice pentru a suporta ARCore fără efort, conform AndroidPolice. Dar Google încă solicită certificare manuală pentru a se asigura că sunt pe deplin capabile să ofere o experiență AR optimă.

Aplicațiile ARCore poate suprapune conținutul virtual forme și obiecte generate de computer peste lumea reală prin intermediul camerei telefonului. Utilizatorii pot muta acel conținut virtual folosind senzorii pentru a detecta mișcarea.

Pentru a certifica fiecare dispozitiv, Google testează calitatea camerei, senzorii de mișcare și arhitectura de design pentru a se asigura că funcționează conform așteptărilor.

Pe lângă dispozitivele Samsung menționate mai sus, există și o mulțime de modele iPhone și iPad care se alătură petrecerii. Amintim câteva dintre ele aici: