Galaxy A55 și Galaxy A35 vor primi patru ani de actualizări Android

187
Actualizări Android Galaxy A55 and Galaxy A35
Sursă foto: GalaxyClub

În 2022 Samsung a lansat seria Galaxy S22 cu promisiunea a patru actualizări de Android și cinci de securitate. Seria Galaxy S23 de anul trecut a primit și ea aceeași politică de actualizări de software. Apoi acest sistem de actualizare a trecut și la seria Galaxy A. O dată cu lansarea seriei Galaxy S24, care oferă șapte ani de suport software, utilizatorii au început să-și pună întrebări cu privire la viitoarele telefoane mid-range Galaxy A55 și Galaxy A35.

Acum Samsung a dezvăluit câteva detalii importante despre Galaxy A35 și Galaxy A55, potrivit GalaxyClub. Dispozitivele vor fi lansate se pare săptămâna viitoare, dar, din păcate, nu vor primi politica de suport mai lungă a seriei Galaxy S24. Chiar dacă am sperat în secret la actualizări timp de șapte ani, se pare că telefoanele din seria Galaxy A nu vor trece, cel puțin în acest an, la politica Samsung de șapte ani de actualizări de software.

Din păcate, această speranță nu se împlinește, așa cum arată anunțul Samsung India. Este clar imediat că noile dispozitive din seria A vor primi cinci ani de actualizări de securitate și patru actualizări de Android. Într-adevăr, la fel ca Galaxy A54 și A53 în anii precedenți, aceeași politică se va aplica și la Galaxy A55 și Galaxy A35.

Desigur, nu este o mare surpriză. De ani de zile, Samsung a făcut o distincție în susținerea seriei A și S. Faptul că acest lucru nu a fost cazul pentru câteva modele din seria A în ultimii ani a fost mai degrabă excepția care dovedește regula.

Litera A din denumire vine de la Alfa. În martie 2015, Samsung a introdus și seria Galaxy Tab A. Seria Galaxy A a fost lansată în 2014. Samsung Galaxy Alpha a fost introdus la 13 august 2014, apoi modelele Galaxy A3 și Galaxy A5.

În orice caz, acum este clar că Galaxy A35 și A55 vor primi actualizări până în primăvara lui 2029. Dispozitivele vor primi upgrade Android la versiunile Android 15, 16, 17 și 18. Într-adevăr, primesc la fel cum au primit Galaxy A25 și Galaxy A15, primele telefoane lansate din seria Galaxy A.

Presupunem că Galaxy A55 va primi cele mai recente corecții de securitate în fiecare lună. Și dacă Galaxy A33 și Galaxy A34 sunt vreo indicație, Galaxy A35 va primi aceste patch-uri cel puțin o dată pe trimestru.

De asemenea, este clar că Samsung va prezenta oficial Galaxy A35 și A55 în lume pe 11 martie. Nu este clar încă dacă dispozitivele sunt disponibile tot de atunci și în magazinele din România. Dacă vă grăbiți să cumpărați urgent un telefon bun din seria A și nu mai aveți răbdare, atunci orientați-vă spre Samsung Galaxy A54. Este excelent!