Galaxy A55 certificat de FCC, are încărcare rapidă de 25W

165
Samsung Galaxy A55 5G FCC Certification
Sursa foto: mysmartprice.com

Deja sunt tot mai multe informații despre Galaxy A55, telefon care va fi lansat în perioada următoare, probabil în luna martie. Acum am aflat că viitorul smartphone Samsung Galaxy A55 5G a primit certificarea comisiei americane Federal Communications Commission (FCC). Telefonul mai are de primit câteva certificări înainte de lansare.

Galaxy A55 a apărut în în baza de date FCC cu numărul de model SM-A556E/DS. Apariția pe site-ul Comisiei Federale de Comunicații din SUA a dezvăluit că telefonul are încărcare rapidă de 25W. Anticipam acest tip de încărcare, chiar dacă speram la mai mult. Galaxy A55 va avea la bord procesorul Exynos 1480, încă neanunțat de Samsung, potrivit MySmartPrice. Destul de recent A55 a fost certificat și de BIS India, sugerând lansarea și în această țară.

Viitorul smartphone Galaxy A55 a obținut certificarea FCC cu numărul de model SM-A556E/DS și ID-ul FCC A3LSMA556E. Baza de date a comisiei federale americane a confirmat că telefonul va avea conectivitate Dual-SIM. Tot FCC a dezvăluit dispozitivul acceptă încărcătorul cu numărul de model Samsung EP-TA800. Baza de date FCC nu dezvăluie alte specificații pentru viitorul smartphone din seria Galaxy A. Certificarea 3C obținută de smartphone a confirmat suportul pentru încărcarea rapidă de 25W cu un rating de 9V/2.77A. Certificarea China Compulsory Certificate (3C) indică, de asemenea, că Samsung nu va include un adaptor în cutie.

Recent am aflat că Samsung va lansa smartphone-ul în al doilea trimestru al anului 2024. Dispozitivul va debuta alături de smartphone-ul Galaxy A35 5G. Cel mai probabil Galaxy A55 va fi lansat în culorile Awesome Ice Blue, Awesome Lilac și Awesome Navy. Cel puțin în acest moment sunt mai puține culori decât pe Samsung Galaxy A54.

Culoarea este percepția vizuală umană bazată pe spectrul electromagnetic. Oamenii de știință estimează că există aproximativ 10 milioane de culori în lume. Dar, este posibil să existe un număr infinit de culori care trebuie descoperite.

Apariția pe site-ul de testare Geekbench a confirmă că Samsung va echipa telefonul cu procesorul Exynos 1480 încă neanunțat. Pe Geekbench am mai văzut că procesorul este de tip octa-core, are patru nuclee de performanță tactate la 2,75 GHz fiecare și patru nuclee de eficiență tactate fiecare la 2,05 GHz. Tot pe Geekbench am văzut că procesorul Exynos 1480 are numărul de model S5e8845 și integrează GPU-ul Xclipse 530. Geekbench confirmă, de asemenea, că procesorul va fi asociat cu până la 8GB de RAM și se va lansa cu Android 14 din cutie.