Samsung Galaxy A71 primește patch-ul de securitate din decembrie 2021

268
Samsung Galaxy A71 primeste actualizarea de securitate din decembrie 2021
Sursa Foto: via SamMobile.com

Samsung este pe val cu actualizările de luna aceasta. Mai devreme, compania a lansat noi actualizări software pentru Galaxy S20 FE, Galaxy S20 FE 5G, Galaxy Tab Active 3 și Galaxy Tab S6. Acum, compania a lansat actualizarea pentru Samsung Galaxy A71, unul dintre cele mai bine vândute telefoane Samsung din 2020.

Cea mai recentă actualizare de software pentru Galaxy A71 vine cu versiunea de firmware A715FXXS8BUL1. Actualizarea a fost lansată în unele țări europene, inclusiv Austria, Republica Cehă, Germania, Irlanda și Regatul Unit, dar și în România. Noua actualizare ar putea ajunge pe mai multe piețe în următoarele zile, potrivit SamMobile. Noul firmware include actualizarea de securitate din decembrie 2021 care remediază multe vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. Tot în România a fost lansată ieri actualizarea din decembrie și pentru Samsung Galaxy A52 5G, cu versiunea de firmaware A526BXXS1AUL2.

Samsung a lansat smartphone-ul Galaxy A71 la începutul anului 2020 cu Android 10 și interfața One UI 2.5. A primit actualizarea la Android 11 și interfața Samsung One UI 3.1 la începutul acestui an și ar putea primi actualizarea Android 12 și One UI 4.0 în prima jumătate a anului viitor. Galaxy A71 este un telefon extrem de apreciat de utilizatori.

Galaxy Tab S6 și Tab Active 3 primesc actualizarea de securitate din decembrie

În continuare, Samsung a lansat actualizarea din decembrie și pentru Samsung Galaxy Tab S6. Tableta emblematică Android din 2019 primește noul SMR cu versiunea de firmware T865XXS5CUL1. Actualizarea se lansează în prezent în Germania, urmând să ajungă zilele următoare pe mai multe piețe din toată lumea.

Standardul militar MIL-STD-810G precizează condițiile de încercare de mediu ale echipamentelor militare. MIL-STD-810G este menținut de un parteneriat Tri-Service care include Forțele Aeriene ale Statelor Unite, Armata și Marina.

În cele din urmă, Samsung Galaxy Tab Active 3 primește actualizarea de securitate a Samsung din decembrie. Tableta robustă, certificată MIL-STD-810G, primește noua actualizare în Emiratele Arabe Unite, care poartă versiunea de firmware T575XXU3BUL2. Ca în cazul tuturor celorlalte actualizări, patch-ul de securitate ar trebui să ajungă în mai multe țări în următoarele câteva zile.

Samsung nu lansează funcții noi majore pentru aceste dispozitive enumerate mai sus cu cea mai recentă actualizare. Toate primesc remedieri de confidențialitate și securitate pentru decembrie 2021 și cam atât. Compania păstrează toate noile funcții pentru actualizarea cu Android 12 și interfața One UI 4.0.

Dacă sunteți utilizator al acestor dispozitive în oricare dintre țările menționate mai sus, trebuie să primiți o notificare că actualizarea a sosit. Dacă nu, puteți verifica noua actualizare navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare.