Acasă Stiri Galaxy A71 primește patch-ul din iulie, Galaxy Note 8 și S10 Lite...

Galaxy A71 primește patch-ul din iulie, Galaxy Note 8 și S10 Lite din august

Se pare că ofensiva Samsung în domeniul actualizărilor de securitate din august este în plină desfășurare. După lansarea actualizării pentru seria Galaxy S20 și seria Galaxy Note 20, printre altele, Samsung a lansat actualizarea din iulie 2021 pentru Galaxy A71 5G. Noua actualizare a debutat în Taiwan cu versiunea de firmware  A716BXXU5CUG7.

Noua actualizare pentru Galaxy A71 5G aduce patch-ul de securitate din iulie 2021 și remedieri pentru mai mult de 20 de vulnerabilități legate de confidențialitate și securitate. Actualizare mai include remedieri generale de erori, îmbunătățiri ale performanței și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului. Actualizarea ar putea fi lansată pe alte piețe din întreaga lume în următoarele câteva săptămâni.

Galaxy A71 5G primește actualizarea din iulie, Note 8 din august

Dacă sunteți un utilizator al smartphone-ului Samsung Galaxy A71 din Taiwan, actualizarea trebuie ajungă deja. În caz contrar, puteți verifica manual actualizarea navigând la Setări » Actualizare software și atingând Descărcare și instalare pe dispozitiv.

Samsung a lansat pe Galaxy A71 5G la mijlocul anului 2020 cu Android 10 la bord. Telefonul a primit actualizarea Android 11 la începutul acestui an, conform Universmartphone. Galaxy A71 5G se află în prezent pe programul trimestrial de actualizare a securității Samsung.

Actualizările sunt trimise prin OTA (Ower-The-Air). O caracteristică importantă a OTA este că o locație centrală poate trimite o actualizare către toți utilizatorii care nu pot refuza sau modifica această actualizare.

Samsung Galaxy Note 8 este al doilea model Note care primește actualizarea din august după seria Galaxy Note 20. Au mai primit actualizări de securitate din august 2021 seria Galaxy S20, seria Galaxy S21, Galaxy Fold, Galaxy Fold 5G și Samsung Galaxy Z Flip. Acum Samsung a lansat actualizarea de securitate din august și pentru Galaxy Note 8.

Actualizarea pentru Galaxy Note 8 a fost lansată în Spania și Marea Britanie și are versiunea de firmware N950FXXSGDUG6. Include și patch-ul de securitate august 2021 care remediază 40 de vulnerabilități legate de securitatea datelor și confidențialitatea utilizatorului. Nu introduce funcții noi sau modificări orientate către utilizator. În schimb poate include remedieri generale de erori și îmbunătățiri ale stabilității dispozitivului.

Galaxy Note 8 a fost lansat în septembrie 2017, cu Android 7.1.1 la bord. Telefonul a primit două actualizări majore ale sistemului de operare Android de la lansare: Android 8.0 și Android 9.

Galaxy S10 Lite primește și el actualizarea din august 2021

Samsung a lansat actualizarea de securitate din august 2021 pentru mai multe modele Samsung Galaxy. Acum, Galaxy S10 Lite a primit noul patch de securitate înaintea verilor săi mai mari din seria Galaxy S10.

Linkurile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind linkurile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Noua actualizare are versiunea de firmware G770FXXS5EUG5 și a fost lansată lansată pe Galaxy S10 Lite în Spania. Mai multe piețe vor primi această actualizare în următoarele câteva zile. Noua actualizare include patch-ul de securitate din august 2021 care elimină vulnerabilitățile legate de securitate și confidențialitate în smartphone-urile și tabletele Galaxy.

Samsung Galaxy S10 Lite a fost lansat în februarie 2020 cu Android 10 la bord. Smartphone-ul a primit actualizarea la Android 11 și One UI 3.0 în decembrie 2020. Apoi a primit și actualizarea la One UI 3.1 în martie 2021. Smartphone-ul ar putea primi încă două actualizări ale sistemului de operare Android în viitor.

Dacă sunteți un utilizator Galaxy S10 Lite în Spania, puteți aștepta fie ca actualizarea OTA să sosească singură, fie să o descărcați manual dacă a sosit și nu ați văzut notificarea. Mergeți la Setări » Actualizare software și apoi dacă este, apăsați pe Descărcați și instalați.

Stiri

Samsung a înregistrat marca „Samsung Bot” în SUA și Canada

Se așteaptă ca Samsung Electronics să introducă roboți de uz casnic sub marca „Samsung Bot” pe piața nord-americană. Potrivit Organizației Mondiale a...

Cum să vă configurați noul smartphone Samsung Galaxy

Samsung produce unele dintre cele mai bune telefoane de pe piață. Dar deși și-a simplificat configurația inițială în ultimele câteva generații, tot...

TSMC va depăși Samsung în investițiile de cipuri semiconductoare în 2022

În urmă cu doi ani, Samsung a dezvăluit planul său măreț de a deveni cel mai mare brand de semiconductori din lume...

Sistemul de operare Android 13 va oferi Material You Dynamic theme

Cu versiunea Android 12, Google a introdus un sistem de tematică dinamică Material You pentru dispozitive. Din păcate, funcția Material You Dynamic...

Cum să folosiți WhatsApp pe Samsung Galaxy Watch 3

WhatsApp este o aplicație esențială pe fiecare dispozitiv, indiferent de platforma pe care o utilizați. Această tendință vine acum la gadgeturile purtabile,...

Actualizarea de securitate din ianuarie lansată pentru Galaxy S20 FE

După ce recent au primit actualizarea la interfața Samsung One UI 4.0 bazată pe Android 12, posesorii de Galaxy S20 FE 5G...

Samsung Galaxy Tab S8, o tabletă pe care o vei dori

După anunțul oficial al lui Galaxy S21 FE la începutul acestei luni, mulți fani Galaxy așteaptă cu nerăbdare luna februarie. Luna viitoare...