Galaxy A90 5G primește patch-ul de securitate din mai 2021

454
Galaxy A90 5G primeste Quick Share
Sursa Foto: SamMobile.com

Ne apropiem de sfârșitul lunii, dar Samsung nu a terminat încă actualizarea armatei sale dispozitive Galaxy cu patch-ul de securitate mai 2021. Din fericire pentru proprietarii de Galaxy A90 5G, Samsung tocmai a început lansarea unei noi actualizări de firmware pentru acesta. Actualizarea a debutat în Coreea de Sud și, probabil ați ghicit, vine cu cel mai recent patch de securitate.

Clienții Samsung din Coreea dețin în mod obișnuit un Samsung Galaxy A90 5G cu numărul de model SM-A908N. Noua actualizare pentru acesta a fost lansată cu versiunea de firmware A908NKSU3DUE1. Pe celelalte piețe internaționale sunt la dispoziție modelele Galaxy A90 5G SM-A908B / SM-A9080. În scurt timp firmware-ul ar trebui să-și extindă treptat în mai multe regiuni.

Patch-ul de securitate din mai pe Galaxy A90 5G

Samsung Galaxy A90 5G este un dispozitiv emblematic care vine cu o serie de caracteristici uimitoare. Are un set excelent de camere, o baterie mare (4.500mAh) și un excelent procesor Qualcomm Snapdragon 855 (7nm). Este același procesor aflat și pe Samsung Galaxy Z Flip și pe seria Galaxy Note 10. Ecranul este de 6,7 inch (18,02 cm) cu rezoluția 1080 x 2400 pixeli, smartphone-ul oferind în ansamblu performanțe admirabile.

Actualizarea aduce remedieri pentru unele probleme, cum ar fi vulnerabilitățile critice detectate în sistemul de operare Android. Nu sunt grave dar, dar sunt vulnerabilități cu risc ridicat și unele cu risc moderat, conform Universmartphone. În afară de o securitate mai bună datorită adăugării patch-ului de securitate din mai 2021, cea mai recentă actualizare aduce și îmbunătățiri Quick Share care au fost făcute la numeroase alte dispozitive Galaxy în această lună.

Quick Share vă permite să partajați fișiere, fotografii sau videoclipuri cu alte smartphone-uri Samsung. Puteți trimite fișiere instantaneu mai multor persoane simultan prin Quick Share, fără a fi necesară asocierea dispozitivelor.

Proprietarii Galaxy A90 5G pot verifica dacă cea mai recentă actualizare de firmware este disponibilă pentru descărcare din Setări ˃˃ Actualizare software de pe telefoanele lor. Înainte de actualizarea la cea mai recentă versiune, asigurați-vă că telefonul smartphone este conectat la o conexiune de internet adecvată. Vă recomandăm să îl descărcați prin Wi-Fi, astfel încât să nu vă confruntați cu nicio eroare.