Galaxy Awesome Unpacked – lansare pentru A52 și A72 pe 17 Martie

489

Samsung a trimis deja o invitație virtuală la următorul său eveniment Galaxy Unpacked. Cu această ocazie se așteaptă ca Samsung să dezvăluie succesorii modelelor de anul trecut Samsung Galaxy A51 și Galaxy A71. Evenimentul Galaxy Awesome Unpacked este stabilit pentru miercuri 17 martie la ora 17:00 ora României.

La aproximativ două luni după primul Galaxy Unpacked 2021, cu lansarea seriei Galaxy S21, ne pregătim pentru următoarea lansare majoră. O invitație virtuală pentru următorul Galaxy Awesome Unpacked a fost lansată de Samsung. Așa cun ne-am obișnuit în ultimul an va fi o lansare online.

Galaxy Awesome Unpacked 2021 pe 17 Martie

Deși nu sunt prea multe de lansat, avem o idee despre ceea ce urmează să primim. Este vorba despre cele mai populare smartphone-uri din portofoliul companiei Samsung. Nu, nu sunt din seria Galaxy S sau Galaxy Note, ci din seria Galaxy A. Samsung Galaxy A51 a fost cel mai bine vândut smartphone din 2020. Vom primi pe urmașul acestuia, pe Galaxy A52 și pe Galaxy A72. Nu este exclus nici lansarea lui Samsung Galaxy A82 și, eventual a unei tablete.

Dar, viitorul eveniment Galaxy Awesome Unpacked se va concentra probabil pe Galaxy A52 și Galaxy A72 de ultimă generație. Știm aproape toatul despre Galaxy A52 și se arată un smartphone mid-range de excepție. Totul de la ecran, până la certificarea IP67 ne încântă. Acesta poate fi primul smartphone din seria A care primește actualizări lunare de securitate. Unele scurgeri anterioare au indicat specificații care rivalizează cu telefoane Samsung premium, conform Android Central. Are o baterie de 4.500mAh, încărcare rapidă de 25W și o rată de actualizare de 90 / 120Hz.

Space Zoom este o funcție de zoom introdusă cu seria Galaxy S20. Cu Space Zoom puteți mări mai aproape cu un telefon Galaxy și puteți vedea mai multe detalii de mai departe. Puteți vedea chiar și detalii pe care altfel le-ați fi ratat.

Samsung Galaxy A72 cu difuzoare Dolby Atmos

În ceea ce privește Galaxy A72, acesta va împrumuta funcțiile puternice ale camerei de la flagship-urile Samsung, cum ar fi Space Zoom 30x. Va fi și primul telefon din seria Galaxy A care va fi echipat cu difuzoare stereo Dolby Atmos. Va avea o baterie impresionantă de 5.000mAh și până la 256GB de stocare internă. Au fost și zvonuri despre suport S Pen, lucru ce poate fi o surpriză din partea Samsung.

Se așteaptă ca ambele telefoane să fie lansate atât în modelele 4G, cât și în 5G. În baza tradiției modelelor anterioare, credem că ambele telefoane se vor vinde extrem de bine.

Samsung nu a mai organizat niciodată un eveniment „Awesome” Unpacked înainte. Ediția inaugurală a acestui eveniment mai puțin obișnuit – Galaxy Awesome Unpacked 2021 va avea loc la ora 17:00 ora României. Evenimentul va fi disponibil pe www.youtube.com/samsung.