Căștile Galaxy Buds 2 primesc o nouă actualizare de software

229
Galaxy Buds 2 actualizare de software
Sursa foto: via gizmochina.com

Samsung a lansat o nouă actualizare de software pentru căștile sale wireless Galaxy Buds 2. Actualizarea se concentrează pe îmbunătățirea stabilității, remedierea erorilor și a fiabilității și poate fi descărcată prin rețelele mobile datorită dimensiunii sale mici de 3,01MB.

Versiunea de firmware R177XXUOAWB1 este disponibilă la nivel global pentru căștile Samsung Galaxy Buds 2, potrivit GizmoChina. Actualizarea poate fi instalată deschizând aplicația Galaxy Wearable pe dispozitivul Android și navigând la Setări Earbuds -> Actualizare software Earbuds. Deși actualizarea nu aduce nicio caracteristică nouă, este esențială pentru performanța optimă a căștilor. Sunt informații că Samsung va lansa un set Galaxy Buds 3 la sfârșitul acestui an, ca succesor pentru Buds 2.

Actualizare pentru căștile Samsung Galaxy Buds 2

Căștile Samsung Galaxy Buds 2 au o serie de caracteristici impresionante, inclusiv difuzoare dinamice cu două căi care oferă note înalte clare și bas profund. Funcția de anulare activă a zgomotului ajută la blocarea sunetului nedorit, în timp ce trei niveluri reglabile de sunet ambiental vă permit să fiți la curent cu împrejurimile. Pentru apeluri, Galaxy Buds 2 dispune de o soluție bazată pe învățarea automată care filtrează zgomotul de fundal ce distrage atenția. Căștile au o formă curbată și vin cu un „test de potrivire a căștilor” în aplicația Galaxy Wearable. În acest fel vă puteți asigura de o potrivire perfectă în urechi.

Fiecare cască are o baterie de 61 mAh care oferă 5 ore de muzică cu ANC activat și 7,5 ore cu ANC dezactivat. Carcasa de încărcare poate prelungi durata de viață a bateriei până la maximum 29 de ore cu ANC dezactivat. În plus, căștile acceptă încărcare rapidă, oferind 1 oră de redare cu doar 5 minute de încărcare.

SBC – low-complexity subband codec. Este un codificator și decodor audio utilizat pentru a transfera date către dispozitive Bluetooth, cum ar fi căști sau difuzoare. SBC acceptă codificare mono și stereo și rate de eșantionare de până la 48kHz.

Buds 2 au conectivitate Bluetooth 5.2 și acceptă codecuri AAC, SBC și scalabile (proprietate Samsung). Dispune, de asemenea, de o gamă largă de senzori, inclusiv un accelerometru, giroscop, proximitate, senzor Hall, etc. Căștile sunt rezistente la stropire IPX2 și cântăresc doar 5 grame fiecare. Carcasa de încărcare măsoară 50 x 27,8 x 50,2 mm și cântărește 41,2 grame.