Galaxy Buds 2 Maison Kitsune Edition poate fi lansat în scurt timp

271
Galaxy Buds 2 Maison Kitsune Edition poate fi lansat in scurt timp
Sursa Foto: prin SamMobile.com

Samsung a prezentat căștile Galaxy Buds 2 alături de Galaxy Z Flip 3 și Galaxy Z Fold 3 în august. Compania a lansat căștile în patru variante de culoare: grafit, lavandă, măslin și alb. Similar cu Galaxy Buds+, Samsung ar putea dezvălui variante de culoare suplimentare ale celor mai recente căști fără fir. Vom avea și o variantă Galaxy Buds 2 Maison Kitsune Edition.

Conform SamMobile care citează tipsterul @FrontTron vor fi lansate trei noi variante de culoare pentru Galaxy Buds 2. Acestea sunt Absolute Black, Maison Kitsune și Vivid Lemon. După cum sugerează și numele, versiunea Negru Absolut – Absolute Black a căștilor este mai întunecată decât versiunea Graphite. Varianta Vivid Lemon este și ea atrăgătoare. Versiunea Buds Maison Kitsune Edition este nuanță de verde pastel și are grafica Kitsune.

Samsung Galaxy Buds 2 Maison Kitsune Edition

Samsung a anunțat recent în mod surprinzător a doua parte a evenimentului său Galaxy Unpacked. Aceasta va avea loc azi la ora 17, ora României. Vom reveni mai târziu cu informații despre Galaxy Unpacked Part 2. Foarte probabil azi vom vedea pe Galaxy Buds 2 Maison Kitsune Edition, dar și în culorile Absolute Black și Vivid Lemon.

Maison Kitsune este o casă de modă și de muzică electronică lansată în 2002 de Gildas Loaëc și Masaya Kuroki. Varianta Galaxy Buds 2 Maison Kitsune ar putea fi o versiune în ediție limitată. Imaginile difuzate arată vulpea iconică (kitsune înseamnă vulpe în japoneză) sub cerul înstelat.

Maison Kitsuné este o casă de modă, de muzică și un lanț de cafenele, o colaborare franco-japoneză. A fost fondată în 2002. În 2019, Maison Kitsune s-a extins prin deschiderea primului local în Paris numit Cafe Kitsune.

În prezent, nu există informații despre prețurile sau disponibilitatea acestor noi variante de culoare. Se așteaptă ca ediția Galaxy Buds Maison Kitsune să vină în cantități limitate și să coste puțin în plus. Samsung a dezvăluit oficial setul wireless Galaxy Buds 2 în august, cu multe funcții excelente și la un preț accesibil. Vedeți pe I❤️Samsung cum vă ajută aceste căști în viața de zi cu zi!

Samsung ar putea anunța noi variante de culori și pentru Galaxy Z Flip 3 în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked 2021 Part 2.