Căștile Galaxy Buds 2 Pro primesc o nouă actualizare

220
Castile Galaxy Buds 2 actualizare
Sursa foto: via samlover.com

Samsung are întotdeauna grijă de siguranța clienților săi și aduce frecvent actualizări de securitate în timp util dispozitivelor sale Galaxy. Există două tipuri de actualizări în care Samsung include unele remedieri pentru problemele găsite în software-ul mai vechi. Aceastea includ corecțiile de securitate și actualizarea codului de securitate aplicabil. Acum Samsung a adus noi coduri de securitate aplicabile pentru căștile wireless Galaxy Buds 2 Pro.

Samsung a lansat o nouă actualizare pentru Galaxy Buds 2 Pro cu numărul de versiune de firmware R510XXU0AXA2. Actualizarea vine într-un pachet software de 5,89MB, potrivit colegilor noștri de la site-ul american SamLover. Nu aduce nicio caracteristică nouă pentru dispozitiv, dar se va asigura că veți obține cele mai bune performațe cu aceste căști wireless.

Este o actualizare mică și a fost lansată pentru a oferi o experiență auditivă mai bună, având grijă de erorile cunoscute. Jurnalul de modificări menționează doar că a aplicat un cod de stabilitate la Galaxy Buds 2 Pro și nimic nou. Noua actualizarea pentru setul wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pro a fost lansată în urmă cu două zile în Coreea de Sud. Cel mai probabil, actualizarea va ajunge în mai multe țări și regiuni în zilele următoare.

Pentru a vă actualiza căștile Galaxy Buds 2 Pro, trebuie să urmați câțiva pași simpli. Deschideți aplicația Galaxy Wearable, selectați Setare căști, apoi selectați Actualizare software pentru căști, apoi lăsați să termine căutarea. Dacă arată o nouă actualizare disponibilă, atingeți butonul.

Buds înseamnă muguri. Samsung a ales această denumire cu trimitere la ceva delicat, fin și elegant ca un boboc de floare. Primele căști Samsung Galaxy Buds au fost lansate în pe 9 martie 2019 ca succesor al Samsung Gear IconX.

Înainte de a vă actualiza căștile Galaxy Buds, vă rugăm să rețineți că acestea nu vor putea fi utilizate atunci când procesul de actualizare este în derulare. Unele setări ale căștilor se pot schimba după actualizare și trebuie să conectați ambele căști pentru a actualiza software-ul.

În acest an setul wireless Buds 2 Pro ar putea primi un succesor. Anul trecut au fost mai multe informații că Galaxy Buds 3 Pro ar putea fi lansat alături de viitoarele pliabile Flip 6 și Fold 6. Viitoarele căști ar putea aduce o calitate îmbunătățită a sunetului, o durată de viață mai bună a bateriei sau o anulare mai eficientă a zgomotului ambiental.