Tot ce știm până acum despre căștile Galaxy Buds 3 și Buds 3 Pro

113
Galaxy Buds 3 Pro
Sursă foto: AndroidCentral

În general Flip 6 și Fold 6, dar și seriile Galaxy Watch 7 și Tab S10 sunt în centrul atenției în aceste zile. Este oarecum normal, aceste dispozitive vor fi lansate peste aproximativ trei luni. Dar și Galaxy Buds 3 și Buds 3 Pro sunt de așteptat să fie lansate la sfârșitul acestui an. Posibil chiar mai devreme. Avem mai jos toate zvonurile și informațiile apărute până acum despre viitoarele căști wireless Samsung.

Când vine vorba de căști wireless premium, căștile Galaxy Buds nu mai au nevoie de nicio prezentare. Aceste căști s-au îmbunătățit permanent cu fiecare lansare, iar Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds 2 Pro au oferit utilizatorilor o alternativă viabilă la AirPod-urile Apple.

Galaxy Buds 3 și Buds 3 Pro în lucru la Samsung

În acest an vom primi noi căști wireless Samsung sub forma Galaxy Buds 3 și Galaxy Buds 3 Pro. Zvonurile sugerează că gigantul tehnologic sud-coreean lucrează deja la cele două modele potrivit site-ului britanic Dexerto. Din partea Galaxy Buds 3 și Buds 3 Pro sunt așteptări că vor depăși noua generație de Apple AirPod-uri Apple și produsele similare de la Sony și Bose.

Bose este o companie americană axată pe echipamente audio. Compania a fost înființată de Amar Bose în 1964 și are sediul în Framingham, Massachusetts. Proprietarul majoritar al Bose Corporation este Massachusetts Institute of Technology.

Sunt informații că setul de căști Galaxy Buds 3 va fi lansat la evenimentul Galaxy Unpacked alături de Galaxy Z Fold 6 și Z Flip 6. Acest eveniment va avea loc în acest an la Paris în 10 iulie. Cu toate acestea, Samsung încă nu a lansat ambele versiuni de Galaxy Buds în același an. Galaxy Buds 2 a fost lansat în august 2021, în timp ce Buds 2 Pro a fost lansat în august 2022. În mod similar, Galaxy Buds originale au fost lansate în 2019 și au fost urmate de o serie de căști, inclusiv Buds Plus și Buds Live. Galaxy Buds Pro a văzut în cele din urmă lumina zilei în 2021.

În timp ce Samsung a renunțat la modele gen Buds Live și Galaxy Buds Plus, a introdus Galaxy Buds FE în 2023. Acest lucru oferă un indiciu că 2024 ar putea fi prima dată când Pro și Galaxy Buds obișnuit vor fi lansate în același timp.

Mai mult, diferitele informații despre numărul de model, dezvoltarea firmware-ului și alte indicii arată că ambele versiuni ale căștilor vor fi lansate în trimestrul al treilea a acestui an.

Samsung Galaxy Buds 3 și Buds 3 Pro: speculații de preț

Galaxy Buds 3 s-ar putea vinde cu amănuntul la aproximativ 149 de dolari (aproximativ 140 de euro. În același timp, Galaxy Buds 3 Pro mai performant, ar putea începe de la cel puțin 229$ / ~215€. La momentul scrierii, nicio scurgere de informații sau zvonuri nu sugerează prețul pentru Galaxy Buds 3 și Buds 3 Pro. Cu toate acestea, dacă ne uităm la prețurile generațiilor anterioare de căști Samsung avem o idee despre cât vor costa. Galaxy Buds a costat 129 de dolari, Galaxy Buds Pro 200$, iar Galaxy Buds 2 Pro 229 de dolari.

Gama de căști Galaxy a devenit tot mai scumpă cu fiecare set nou lansat. Acest lucru ar putea însemna că Galaxy Buds 3 și Buds 3 Pro ar putea avea un preț mai mare la lansare, dacă Samsung ar alege să crească prețul.

Mai mult decât atât, prețul componentelor căștilor a crescut în ultimii ani datorită factorilor economici globali. În acest fel este extrem de dificil pentru Samsung, dar și pentru alte companii, să lanseze noi căști, în general mai performante, fără a crește prețul. În acest fel prețurile estimate de aproximativ 150 și 230 de dolari ar fi pe același palier cu majoritatea căștilor premium de gamă medie și accesibile de pe piață.

Cu toate acestea, probabil Samsung va depune toate eforturile pentru a menține aceste căști la prețuri accesibile. Zvonurile susțin că viitoarele Apple AirPods vor avea funcții axate pe fitness și, dacă Samsung vrea să țină pasul, consumatorii vor trebui să plătească mai mulți bani.

Zvonuri despre caracteristicile viitoarelor căști Samsung

Cum am scris mai sus, zvonurile despre viitoarele căști cu privire la caracteristicile așteptate au fost relativ puține. Chiar dacă ne așteptăm ca Samsung să actualizeze designul și să aducă noi caracteristici, nu știm ce vom primi.

Deloc surprinzător, Galaxy Buds 3 Pro a fost în știri datorită diferitelor informații care ne-au oferit un indiciu despre caracteristicile sale cheie. Astfel am aflat că Galaxy Buds 3 Pro va veni cu o funcție de traducere în timp real.

Deși au fost în trecut diverse căști cu o astfel de caracteristică, toate necesită conectivitate la internet. Dar, se zvonește că viitorul Galaxy Buds 3 Pro de la Samsung oferă traducere în timp real pe dispozitiv, fără conectivitate la net. Aceasta ar putea fi o caracteristică inovatoare, atâta timp cât funcționează bine la lansare.

Pe lângă aceasta, ne așteptăm ca Samsung să îmbunătățească funcții precum ANC, calitatea apelurilor și durata de viață a bateriei. Au fost și informații care sugerau că Buds 3 Pro ar putea avea și un senzor de ritm cardiac încorporat.

Galaxy 3 Buds și Buds 3 Pro: Ce vrem să vedem

Samsung Galaxy Buds 2 și Samsung Galaxy Buds 2 Pro au fost căști aproape perfecte. Ambele modele oferă o durată de viață decent a bateriei, ANC impresionant și o calitate audio excelentă. Cu toate acestea, ne așteptăm ca Samsung să îmbunătățească materialele folosite la noii muguri.

În comparație cu Bose, Sony și altele, finisajul din plastic al Galaxy Buds pare ușor inferior. Mai mulți utilizatori s-au plâns de probleme ale urechilor de la mugurii Samsung, așa că sperăm că vom primi o actualizare bazată pe materiale cu oferta Samsung de nouă generație.

În plus, Samsung a prezentat un concept Galaxy Buds la CES 2024. Deși compania nu a anunțat produsul sau nu a dezvăluit nimic despre disponibilitatea acestuia, o pereche de muguri cu afișaj OLED pe carcasă este o idee excelentă și funcțională. Ar fi o actualizare binevenită, deoarece va permite utilizatorilor să modifice setările, să activeze sau să dezactiveze ANC, să controleze muzica și multe altele fără a fi nevoie să scoată telefonul de fiecare dată.

Nu în ultimul rând, cele mai recente smartphone-uri Samsung se bazează în mare măsură pe Galaxy AI. Noua platformă Samsung bazată pe inteligența artificială a îmbunătățit performanța, durata de viață a bateriei, fotografiile, videoclipurile și multe altele. Ne așteptăm ca Samsung să-și folosească cunoștințele AI într-o anumită formă pe cele mai noi căști. Cel puțin momentan nu știm cum le-ar putea implementa Samsung.