Galaxy Buds 3 Pro certificat de FCC, bateria din carcasă are 500 mAh

95
Galaxy Buds 3 Pro FCC certification
Sursă foto: Google

Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6 vor fi vedetele celui de-al doilea eveniment Unpacked din acest an. Știm deja că lansarea este programată pentru 10 iulie la Paris, înainte de debutul Jocurilor Olimpice. Ambele pliabile sunt de așteptat să fie lansate în mai multe opțiuni noi de culoare. Au existat zvonuri că Samsung ar putea lansa, de asemenea, un Galaxy Z Fold 6 FE mai ieftin și un Fold 6 Ultra mai scump. Se pare că acele planuri par să fi fost abandonate. Dar, acum avem încă o confirmare că Galaxy Buds 3 Pro va fi la Paris.

În ultimul timp au fost multe informații că Samsung va lansat noi căști TWS (True Wireless Stereo), Galaxy Buds 3 Pro. În urmă cu aproape o lună, acest set wireless a fost certificat de TÜV SÜD și BIS (Bureau of Indian Standards). Listarea pe site-ul TÜV SÜD a dezvăluit capacitatea bateriei carcasei de încărcare. Primim o baterie de 500 mAh. Pentru comparație, Samsung Galaxy Buds 2 Pro are aceeași capacitate.

Acum, conform Neowin, set-ul wireless Galaxy Buds 3 Pro a primit certificarea comisiei federale americane FCC. Această certificare sugerează că setul Buds 3 Pro ar putea fi lansat alături de Galaxy Buds 3. Căștile wireless au apărut pe site-ul de certificare FCC cu numărul de model SM-R360. Certificarea FCC este un semn că respectivul dispozitiv, telefon, tabletă, ceas inteligent, etc., este foarte aproape de lansare.

Certificarea dezvăluie doar că dispozitivul va veni cu conectivitate Bluetooth și Bluetooth LE. Aceste specificații erau de așteptat. Listarea pe site-ul Federal Communications Commission dezvăluie că viitoarele căști sunt fabricate de Samsung în Coreea de Sud. Galaxy Buds 3 Pro va avea versiunea software R630.001, în timp ce versiunea hardware este REV1.0.

Bluetooth LE (Low Energy – Bluetooth cu energie redusă) Este un standard de tehnologie fără fir bazată pe Bluetooth care facilitează conexiunile pe distanțe mici, de 5 – 10 m. Bluetooth LE a fost creat de compania Nokia în 2006.

Conform certificării TÜV SÜD, carcasa lui Galaxy Buds3 Pro are o baterie de 500 mAh, dar sunt speculații că fiecare căscă Buds 3 Pro va împacheta o baterie de 58 mAh, tot similar cu Galaxy Buds 2 Pro.

Viitorul set wireless Samsung a fost depistat cu numărul de model EB-BR630ABY pe site-urile web de certificare TUV și BIS. În timp ce specificațiile hardware ale căștilor sunt secrete, ne așteptăm la îmbunătățiri ale calității sunetului, anularea zgomotului și a duratei de viață a bateriei. Cum Galaxy Buds FE este modelul ieftin de căști Samsung, Galaxy Buds 3 Pro va fi un model premium.