Galaxy Buds 3 Pro și Buds 3 posibil lansate împreună în acest an

152
Galaxy Buds 3 Buds 3 Pro later this year
Sursă foto: SamMobile

De mai mult timp așteptăm noi căști wireless Galaxy Buds cu performanțe ridicate. Cu excepția lansării recente a Galaxy Buds FE, care sunt o versiune redusă a căștilor wireless Samsung, a trecut ceva timp de când Samsung a introdus o generație complet nouă de Galaxy Buds. Acest lucru s-ar putea schimba mai târziu în acest an. Acum au apărut informații că noile Galaxy Buds 3 Pro și Galaxy Buds 3 sunt în lucru la Samsung.

Prin noiembrie anul trecut am aflat că setul wireless Samsung Galaxy Buds 3 Pro era în curs de dezvoltare. Această nouă informație, via SamMobile, de fapt reiterează acest lucru și dezvăluie, de asemenea, că Samsung are și o pereche de căști Galaxy Buds 3 pe drum. În același timp aflăm că dezvoltarea firmware-ului pentru ambele noi căști a început.

Nu se poate nega că Samsung ar trebui să actualizeze actualele căști wireless. Galaxy Buds 2 a fost lansat în 2021, iar Samsung Galaxy Buds 2 Pro acum aproximativ un an jumătate. Chiar dacă le așteptam, nu am primit căști noi alături de seria Galaxy S24 luna trecută.  Acest lucru poate sugera că poate o nouă pereche de căști, ar putea fi lansată mai târziu în acest an.

Destul de recent am aflat că Galaxy Buds 3 Pro și Galaxy Buds 3 sunt în dezvoltare cu numerele de model SM-R530 și, respectiv, SM-R630. Samsung lucrează și la firmware-ul pentru ambele modele. O certificare a bateriei pentru carcasa de încărcare a lui Galaxy Buds 3 Pro a apărut recent și online, dar nu a dezvăluit informații specifice despre capacitatea acesteia.

Focal Utopia by Tournaire, un set de căști wireless pe urechi, sunt considerate cele mai scumpe din lume. Au fost produse doar 8 bucăți și costă ~120.000$ bucata. Sunt placate cu aur de 18 carate și ornate cu șase carate de diamante.

Dacă tot vorbim de viitoare căști wireless Samsung nu putem să nu ne gândim și la carcasa Samsung cu ecran OLED lansată de Samsung la CES 2024 Las Vegas. Această carcasă a fost văzută și la Mobile World Congress 2024 Barcelona. În consecință, ne așteptăm să vedem carcasa cu display OLED cu Galaxy Buds 3 Pro la interior în acest an.

În acest moment, nu este clar când Samsung intenționează să lanseze aceste căști Galaxy Buds 3 Pro și Buds 3. Dacă ar fi dă ghicim, probabil că s-ar întâmpla alături de noile pliabile undeva în iulie sau august anul acesta.